Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

'Kids Tijd' 2.0 van start

Het televisieprogramma 'Kids Tijd' zal bij Omroep Reindonk na de zomervakantie in een hernieuwde opzet van start gaan. Dagelijks zal er om 16.00 uur een blok kindertelevisie op de lokale zender te zien zijn.

Centrale spil is presentatrice Fieke Meijers die alle items voor jong en oud op het scherm zal brengen: "Ik heb er veel zin in om voor de jonge kijkers. Directeur Pieter Janssen van Omroep Reindonk geeft aan: "We zullen in dit nieuwe Kids Tijd aandacht voor de kleinste kindern tot en met de middelbare scholieren schenken."

Voor dit nieuwe programma wordt samengewerkt met onder meer Aardbeienland, Kinderdagopvang 't Nest, de basisscholen verenigd in Dynamiek Scholengroep en de middelbare scholen Dendron College en CITAVERDE College.

"Voor de allerkleinsten zullen we onder andere verhaaltjes voorlezen, voor de kinderen op de basisschool hebben we een jeugdfeuilleton en bij de middelbare scholieren staan we stil bij datgene wat hen bezig houdt tijdens en na schooltijd", vertelt Fieke Meijers. De presentatrice vervolgt: "We zijn tevens op zoek naar eigen gemaakte videobeelden van kinderen en kleinkinderen. Die willen we dagelijks gaan uitzenden. Mensen die dit materiaal willen delen roepen we op om dit in te zenden."

Inzenden kan via kidstijd@reindonk.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)