Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

'Op zoek naar een leuke hobby'?

Streekomroep Reindonk werkt met vele enthousiaste vrijwilligers. Zowel voor als achter de schermen zijn enthousiastelingen betrokken bij de verdere uitbouw van dit communicatieplatform. Of het nu is als redacteur, verslaggever, cameraman, presentator of administratie. Er zijn vele functies die door vrijwilligers worden vervuld.

"We hebben het hier over mensen die geïnteresseerd zijn in nieuws, techniek en organisatie, èchte duizendpoten", zo vertelt directeur Pieter Janssen van de streekomroep uit Horst aan de Maas. "We gooien nieuwelingen niet in het diepe, we bieden opleiding op maat, workshops, cursussen en zo meer om mensen goed te begeleiden. "
Er is veel variatie in vrijwilligers. "We hebben mensen die tussen twee banen in zitten, jonge honden die graag ervaring willen opdoen voor stage of voor instroom op een journalistieke, HRM of audiovisuele opleiding", zo geeft Janssen aan. "Een gegeven is dat nieuwelingen in een warm bad komen waar ruimte is voor persoonlijke ontplooiing en doorgroei."
Bij Streekomroep Reindonk zijn ongeveer 80 vrijwilligers actief die aangestuurd worden binnen hun eigen taak. "We werken met een eigen verantwoordelijkheid in mooie teamverbanden", zo besluit Janssen. Aanmelden kan via mail: directie@reindonk.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)