Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

'Puur Thuur' geeft diepgang bij TV Reindonk

Vanaf woensdag 11 februari zal bij Omroep Reindonk een nieuw TV programma te zien zijn. In 'Puur Thuur' gaat presentator Thuur van den Heuvel de diepte in met mensen uit Horst aan de Maas die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. "Het zijn niet allemaal beroemdheden uit de gemeente maar bijvoorbeeld ook een man 'op de hoek van de straat met een bijzondere hobby, een indrukwekkend beroep of gewoon iemand die door wie hij is iets moois te vertellen heeft", aldus de presentator.

In de eerste aflevering zal buutreedner Chrit Driessen uit Horst te zien zijn. Chrit is gehandicapt en sinds 1984 actief als buutreedner. Zijn buuts worden gekenmerkt door spitsvondstige woordspelingen afgewisseld met de nodige 'belevingshumor'. "Je moet het publiek kunnen meenemen in je verhaal", aldus Driessen. "Ik heb dan ook het genoegen om in de gehele provincie Limburg en een gedeelte van Brabant te mogen optreden, wat mij én het publiek, een enorme voldoening geeft."
 
Daarnaast is Chrit als vrijwilliger bij diverse verenigingen betrokken waarover hij enthousiast spreekt. "Mijn motto is: 'Blijf de lach in je leven zien, er is al genoeg ellende op de wereld, máár blijf wel relatieveren!"
 
'Puur Thuur' is maandelijks bij Omroep Reindonk TV te zien.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)