Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

1 april-grap Kees van Rooij 'loopt uit de hand'

2 april 2018

Oud-burgemeester Kees van Rooij is wel in voor een geintje. In de afgelopen dagen haalde hij een '1-april-grap' uit bij de inwoners van zijn nieuwe gemeente.

Het begon met het bericht in de lokale krant 'Mooi Rooi' in Sint-Oedenrode. Daarin vertelde de burgemeester van Meijerijstad dat hij 'het Oude Raadhuis', het voormalige raadshuis op de Markt van Sint-Oedenrode met zijn gezin ging bewonen. Het pand staat al enige tijd te huur of te koop.

Nadat het Brabants Dagblad hier afgelopen week melding van maakte op hun website, na eerst bij de bij de burgervader te informeren, bedacht hij zich en moest de grap voortijding onthullen. 'Anders loopt het uit de hand. Mijn excuses hiervoor,' aldus van Rooij.

Bij gelegenheid van zijn 100e dag als burgemeester van Meierijstad vertelde van Rooij dat het reizen tussen Horst en Meierijstad tegenviel. Hij hoopte daarom snel een geschikte woning voor zijn gezin te vinden. 


Hoe dan ook, de voormalig burgervader van onze gemeente heeft zijn lolbroek nog niet ingepakt ...


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)