Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

1000e Wekkerradio op Reindonk

Al jarenlang stemmen luisteraars op zondagmorgen af op het radioprogramma, dat zondag voor de 1000e keer werd uitgezonden: de wekkerradio. Ruim 19 jaar brengen de twee radiomakers de zondagochtend in de studio door. Voor Veronique is dit iets minder: zij presenteert het programma bijna 15 jaar.

De presentatoren Louis Vullings en Veronique Klaassen werden voor een uur voor de jubileumuitzending op een bijzondere wijze zelf gewekt'. Om klokslag 8 uur stond Aaltied Noeit te Laat aan de deur bij Louis Vullings in Horst. En een paar kilometer verderop stonden de heren van de Toddezek aan de voordeur bij Veronique Klaassen in Tienray.

De twee presentatoren werden in een luxe auto naar de studio gebracht, waar een uitgebreid ontbijt voor hen klaar stond.

Tijdens het programma werden de makers in het zonnetje gezet met bloemen, gebak, koude schotels en felicitaties, plus een 'koninklijke' onderscheiding. De 'speciale' versierselen werden opgehangen door de heren van Aaltied Noeit te Laat.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)