Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

14x Limburg in terras top 100

10 juli 2019

Veertien Limburgse terrassen staan in de Nederlandse Top 100 van Misset Terras. Het Maashotel in Broekhuizen staat het hoogst, op plek zeven. ’t Kleine Verschil in Geleen vinden we op plek twaalf en Bie de Tantes uit Eys op dertien.

De overige Limburgse terrassen zijn: Mijn Streek in Heerlen (19), Bij Christoffel in Broekhuizen (28), Bruiz in Maasbree (30), Local in Maastricht (40), Diverso in Nederweert (41), ‘t Hijgend Hert in Vijlen (46), Huyskamer Daatjeshoeve in Nederweert (53), Luna in Sittard (69), Luna in Stein (75), Charlemagne in Maastricht (81), Bonaparte in Venlo (92).

Restaurant De Werf in Veere is dit jaar de nummer één. Het Zeeuwse restaurant wist zowel de mystery guest, de vakjury als de hoofdjury ervan te overtuigen dat ze het beste terras van Nederland 2019 heeft. ‘Gastvrij, vakkundig, ondernemend, culinair hoogstaand, servicegericht; De Werf heeft zonder meer het perfecte terras.’ De Werf laat daarmee Brasa in Purmerend (de nummer 2) en Pelle’s in Deurningen (de nummer 3) achter zich.


Bron: WijLimburg    Foto: Misset Horeca


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)