Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

80's Week bijzonder succesvol

De '80's Week' die maandag 5 september gestart is op het radiokanaal van Streekomroep Reindonk wordt als succesvol betiteld. "De vele positieve reacties en toenemende luistercijfers geven aan dat deze eerste themaweek die we op de zender hebben aanslaat", aldus omroepdirecteur Pieter Janssen.

"Online zien we een verdubbeling van de luistercijfers en reacties uit het veld geven veelal de 'blik van herkenning' aan", vertelt Janssen. "Dit is een proef geweest om te kijken of we een themaweek kunnen inrichten op een lokaal station, waarbij we naast de muziek ook veel informatie uit Noord-Limburg kunnen brengen", vult music director Peter Trienekens aan.

De '80's week' is nog tot en met vrijdag 9 september 19.00u te horen. "Op zaterdag zullen we tussen 14.00 en 17.00u nog een kleine after party houden", aldus Peter Trienekens. "In 'Reindonk Gold' zullen we de top 3 van drie hitparades uit dit decennium laten horen en we hebben de favoriete 80's hit van bekende Nederlanders, waaronder Lindo Duvall en Frans Duyts."

Op de vraag of dit voor herhaling vatbaar is reageren beide heren eenstemmig: "Zeker, maar we gaan hier eens rustig over nadenken!"© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)