Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Aanslag gemeentelijke belastingen

Inwoners en bedrijven van Horst aan de Maas ontvangen binnenkort de aanslag gemeentelijke belastingen. Deze aanslag heeft betrekking op de onroerende zaakbelasting (OZB), rioolheffing, reinigingsheffing en de WOZ-beschikking. Uitgebreide informatie over uw aanslag kunt u raadplegen op uw persoonlijke internetpagina op de gemeentelijke site.

De gemeente stelt jaarlijks de waarde van alle onroerende zaken in de gemeente vast (de zogenaamde WOZ-waarde). De WOZ-waarde, zoals vermeld op de aanslag 2016, geldt voor het belastingjaar 2016 en is gebaseerd op de waardepeildatum 1 januari 2015.

De gemeente stopt met het verzenden van acceptgirokaarten bij de belastingaanslagen omdat deze amper nog gebruikt worden. Internetbankieren heeft de plaats ingenomen van de acceptgirokaart.

De gemeente Horst aan de Maas is gestopt met het versturen van de aanslagen naar de FINBOX. Hiervoor in de plaats maken ze gebruik van de Berichtenbox van MijnOverheid.nl.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)