Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

ABC-restaurant opent 9 maart de deuren

3 maart 2018

De bouwwerkzaamheden voor het ABC-restaurant aan de Middenpeelweg in Sevenum zijn bijna voltooid. Het gebouw, waarin eigenlijk 11 restaurants onder 1 dak zitten, zal op vrijdag 9 maart haar deuren openen. Komende week zullen 400 'proefeters' het restaurant vullen, om de laatste puntjes op de 'i' te zetten vóór de officiële opening.

Het "all you can eat'-restaurant biedt plaats aan zo'n 1150 bezoekers en is onderdeel van het Family Entertainment Center. Zo opent binnenkort het Portal Action House en het Mattel Play Edutainment Center. In The Portal Action House ga je sportieve uitdagingen aan in de setting van een virtuele gamewereld.

In het Mattel Play! Sevenum worden bij kinderen en ouders door middel van rollenspel creativiteit en verbeelding geprikkeld. Dit gebeurt in de gethematiseerde zones met Brandweerman Sam, Bob de Bouwer, Thomas de Trein, Angelina Ballerina™, Mega Construx, Mega Bloks en een Mattel Play! Roller Disco.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)