Menu

Twitter feed Reindonk

Adverteren

Heeft u er wel eens aan gedacht om te adverteren bij Omroep Reindonk? Het is makkelijker en goedkoper dan u denkt! En daarnaast een uitstekende manier om een heleboel potentiële klanten te bereiken. Elke week kijken en luisteren er zo’n 60.000 mensen. En als u wilt, kan Omroep Reindonk het tv-spotje, beeldkrantcommercial en/of radiocommercial voor u verzorgen.

Adverteren is ook nog eens cross mediaal mogelijk via zowel radio, beeldkrant, televisie als internet. Daarnaast zijn er volop doorplaats mogelijkheden naar omliggende omroepen. Dus ook het bereik is altijd 'op maat'.

Omroep Reindonk werkt samen met collega-omroepen in Noord- en Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant.

Uw tv-commercial of beeldkrantadvertentie is te zien in geheel Noord-Limburg. Ziggo-abonnees van de gemeenten Venlo, Peel en Maas, Horst aan de Maas, Venray, Bergen en Gennep kunnen via kanaal 42 TV Reindonk ontvangen. Uw naam kan dan door ruim 256.000 inwoners bekeken worden!

Via de radio zijn we met twee FM-frequenties in geheel Noord-Limburg te ontvangen. Via de digitale kabel zijn we in hetzelfde gebied als onze TV-zender beluisterbaar.

Voor meer informatie kunt u bellen met onze adviseurs: 077 - 3987742 of mail: reclame@reindonk.nl
© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)