Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Afscheid omroep Reindonk op 31 augustus

3 augustus 2019

Met ingang van 1 september verandert de naam van omroep Reindonk in omroep Horst aan de Maas. Een nieuwe, professionele omroep gaat van start.
Maar voor het zover is, willen we op een leuke manier afscheid nemen van omroep Reindonk. Dat doen we op zaterdagavond 31 augustus van 19.00 – 01.00 uur op Reindonk Radio. We maken dan een programma, waarin medewerkers en oud-medewerkers terugblikken op 22 jaar Reindonk.

Zo krijgen we een gevarieerd programma met anekdotes en muziek.

Om exact 0.00 uur zal de directeur van de nieuwe omroep, Evert Cuijpers, een openingswoordje richten tot het luisterpubliek. Dan zullen ook de nieuwe jingles te horen zijn.


Ben jij in die 22 jaar Reindonk op wat voor manier dan ook bij Reindonk betrokken geweest, dan willen we jou graag uitnodigen om die avond in de studio aan de Bemmelstraat aanwezig te zijn om de laatste uren Reindonk live mee te maken. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we jou om je even aan te melden via cafe@reindonk.nl. Doe dat vóór 20 augustus asjeblieft.
Dit bericht mag ongelimiteerd gedeeld worden via de social media.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)