Menu

Twitter feed Reindonk

Afsluiting Speculaasactie met tentoonstelling

7 december 2018

Het evenement vindt plaats op 11 januari 2019

Met de opbrengst van de jaarlijkse speculaasactie van Citaverde College en Stichting Nativitas worden de gehandicapte kinderen van mama België op het eiland Flores geholpen, bijvoorbeeld met een prothese, een rolstoel, een operatie van een hazenlip of klompvoet enzovoorts. 
De stichting Nativitas ondersteunt het project van mama België dit jaar al 25 jaar. Om dit te vieren is in de bibliotheek van Horst een fototentoonstelling ingericht met als thema “23 Jaar Stichting Nativitas in Woord en Beeld”. Bezoekers krijgen een beeld van wat er is gebeurd met het geld dat onder andere door de jaarlijkse speculaasactie bij elkaar is gebracht.

De tentoonstelling werd op 7 december geopend met toespraken van de ambassadeur van Indonesië, de Wilde Ganzen en het Citaverde College.
Daarna zal de tentoonstelling nog tot 11 januari, tijdens de openingsuren van de bibliotheek, te bezichtigen zijn. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een rondleiding door te mailen naar thdin@kpnmail.nl of te bellen naar 06-13995385.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)