Menu

Twitter feed Reindonk

Agenda


Filteren op datum:
        

Expositie Woolart bij BiblioNu

Gepubliceerd op: 19-06-2017 12:10

In juni exposeert Anita Dinghs bij BiblioNu. Anita is opgegroeid in een kunstenaarsfamilie. Tot op heden is ze altijd bezig geweest met tekenen, schilderen en model boetseren.
Lees verder

Expositie 'Vorm en vlak verbinden' in Helenaveen

Gepubliceerd op: 28-04-2017 20:05

In de maanden mei en juni kunt u in de kleine zaal van de 'Gouden Helm' in Helenaveen kijken naar de expositie 'Vorm en vlak verbinden' door Marjo van Gelderen uit Helmond. Op deze expositie vindt u kleurrijke, abstracte schilderijen en een paar portretten.
Lees verder

Vrij-Mi-Bo in Horster Centrum

Gepubliceerd op: 18-10-2016 21:49

Iedere laatste vrijdag van de maand slaan horecazaken aan het Wilhelminaplein de handen ineen voor de VrijMiBo, oftewel de Vrijdag Middag Borrel.
Want laten we wel wezen: wat is er nu lekkerder dan eventjes genieten van een hapje, drankje of ijsje na een paar weken hard werken?!

De deelnemende gelegenheden zijn Passi, De Lange Horst, Proeflokaal van Horst, Liesbeth's Grand Café, Kwalitaria en Gossimijne.
Lees verder

Ruiterfeest in Horst

Gepubliceerd op: 26-06-2017 10:20

Op 1 en 2 juli houden Ponyclub, Ruiterclub en Recreatieruiters Wittenhorst hun jaarlijkse Ruiterfeest. Deze drie verenigingen hebben de handen ineen gestoken, waarbij er op korte termijn een fusie volgt.
Tijdens dit Ruiterfeest zal de toekomstige vereniging gepresenteerd gaan worden.
 
Lees verder

Waterbeestjes vangen

Gepubliceerd op: 22-06-2017 12:10

Kom de natuur ontdekken in Nationaal Park De Maasduinen!
Speciaal voor kinderen van 6-12 jaar wordt er op zaterdag 1 juli om 14.00 uur een kinderactiviteit georganiseerd. Deze start vanaf Activiteitencentrum De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden. De activiteit is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan kleding en schoenen die vies en nat mogen worden. Ouders mogen ook mee. 
Lees verder

Meer Agenda

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)