Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Agenda


Filteren op datum:
        

Originele en actuele Lèvende Kèrsstâl in Horst

Gepubliceerd op: 06-12-2017 10:06

Het atrium van de St. Lambertus kerk in Horst is op 16 en 17 december het decor van de Lèvende Kèrsstâl 2017. Het bekende kerstverhaal in een nieuw, actueel jasje. Verzonnen, geschreven en georganiseerd door de werkgroep Lèvende Kèrsstâl.
Lees verder

Kerstconcert Egelsheim en Happy Sound

Gepubliceerd op: 13-12-2017 10:12

Ter afsluiting van het 50-jarig jubileumjaar van zangvereniging pakken Egelsheim en Vocal Group Happy Sound nog één keer samen uit met een prachtig kerstconcert met mooie zang en muziek.
Lees verder

Publieksdag DNA van Limburg

Gepubliceerd op: 11-12-2017 10:55

Wat is het DNA van Limburg? Wat maakt je Limburgs? Daarover gaat het op zondag 17 december in het Limburgs Museum.

We vieren dan een gratis toegankelijke Limburg-Dag met muziek, een talkshow onder leiding van Petra Stienen en optredens van onder meer Lana Nasser. Bezoek de tentoonstelling DNA van Limburg, proef aan verschillende culturen en leer meer over jezelf.

Let op: wel even aanmelden! Mail je naam, geslacht, postcode en e-mailadres naar info@limburgsmuseum.nl onder vermelding van ‘Publieksdag’.
Lees verder

Legofestijn in Venray

Gepubliceerd op: 11-12-2017 10:19

De vierde editie van het legofestijn Bouwblokjes in Evenementenhal Venray staat voor de deur.
Op zaterdag 16 en zondag 17 december komen duizenden bezoekers op het tweedaagse evenement af. Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van meerdere Vikingen waar bezoekers mee op de foto kunnen.
Ook legodesigner Robert Bontenbal komt voor een meet and greet naar Bouwblokjes. Bontenbal is met name bekend als de man achter het ontwerp van de legoset ‘The Old Fishing Store’.

Het middelpunt van Bouwblokjes is de legomarkt waar ontelbare legosteentjes te koop zijn. Ook zijn er bouwhoeken, een legoracebaan, springkussens, een indoor doolhof, een bioscoop waar legofilms te zien zijn en er zijn legodemonstraties en imposante legocreaties van legofans te zien.“Het aanbod en programma is groot en divers, omdat we echt een dagje uit willen aanbieden. Het evenement biedt urenlang vermaak met het mooiste speelgoed dat er ooit is gemaakt. Bovendien is er voor de allerkleinsten dit jaar ook een Duplo bouwhoek en activiteiten”, aldus de organisatie.

Bouwblokjes is op zaterdag 16 en zondag 17 december te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.
De entreeprijs voor bezoekers is 4 euro, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn aan de kassa te koop. 
Parkeren bij Evenementenhal Venray is gratis.
Lees verder

Thad Beckman in Cambrinus

Gepubliceerd op: 11-12-2017 10:13

Zondag 17 december staat Thad Beckman op het podium van Cambrinus voor het laatste concert van 2017.
De uit Portland, USA afkomstige muzikant is een oude rot in het vak. Hij stond al eens eerder op dit podium en combineert mooie bluesballads met folky rootsmuziek, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar en dobro.

Eerst als teenager spelend in schoolbandjes, studeerde Thad Beckman later klassiek gitaar en kwam in aanraking met de blues van o.a. Muddy Waters en Robert Johnson. In de jaren 80 wordt hij al snel ontdekt als een exceptioneel talent en wordt als gitarist ingehuurd door o.a. Bo Diddley, The Shirelles en Earl Thomas.

In zijn folkblues neemt Thad Beckman met zijn gruizige stemgeluid de luisteraar mee over de stoffige wegen van de verlaten vlaktes in Amerika. Hij beheerst daarbij de traditie tot in de finesse en nagelt zijn publiek vast op hun stoel met zijn intense en virtuoze gitaarspel op een Gibson uit 1930. Met zijn doorleefde stemgeluid en meesterlijk gitaarspel staat deze sympathieke Amerikaan garant voor een innemende performance.

Dit concert begint om 16.00 uur
Tickets zijn te reserveren via www.cambrinusconcerten.nl en via alle VVV-kantoren in Noord- en Midden Limburg
Lees verder

Meer Agenda

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)