Menu

Twitter feed Reindonk

Agenda


Filteren op datum:
        

Synthese zoekt vrijwillige trainers

Gepubliceerd op: 09-10-2018 21:15

De werkgroep Dementievriendelijk Horst a/d Maas is op zoek naar enthousiaste vrijwillige trainers die zich willen inzetten voor een dementievriendelijke gemeente. Het doel is kennis vergroten over hoe goed om te gaan met mensen met dementie.
Lees verder

Kerstshow Groei & Bloei

Gepubliceerd op: 11-11-2018 09:27

Dit jaar heeft Groei & Bloei Noord-Limburg de bekende arrangeur Tom Siebers uitgenodigd om een exclusieve een wervelende demonstratie te geven. Tom is onder andere bekend door zijn deelname aan het tv-programma ‘Hollands Beste Bloemenstylist’. Onlangs heeft hij mee gedaan met het NK Bloemschikken voor professionals een fraaie tweede plaats behaald. 
 
 
 
Lees verder

Thema-avond Alzheimer Café Peel en Maas

Gepubliceerd op: 09-11-2018 15:08

Op dinsdag 20 november is het Alzheimer Café Peel en Maas geopend. Het café is een maandelijkse ontmoetingsplek waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en openhartig over dementie en aanverwante thema’s kunnen praten.
Lees verder

Het oneerlijke ganzenbord

Gepubliceerd op: 16-11-2018 12:06

Zit je in groep 7, groep 8 of in de brugklas en wil je ontdekken dat het onmogelijk kan zijn om te winnen van je tegenstander? Ben jij echt benieuwd hoe dat kan?
Kom dan op woensdagmiddag 21 november naar de bibliotheek in Horst en speel mee met het oneerlijke ganzenbordspel, van 14.00 tot 16.00 uur.

Dit is een spel van Amnesty International.
Lees verder

Volle maanwandeling

Gepubliceerd op: 12-11-2018 20:41

In de avonduren van vrijdag 23 november kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere, stille heide.
Lees verder

Meer Agenda

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)