Menu

Twitter feed Reindonk

Agenda


Filteren op datum:
        

Kloostertuinconcert verplaatst!

Gepubliceerd op: 21-09-2018 09:00

Zondag 23 september organiseert Naoberzorg KanZ Tienray een concert met medewerking van Seniorenorkest Horst aan de Maas, Joep van Wegberg, de Reulsberger Muzikanten, Gemengd Koor Tienray en Demi Thomassen.
Dit concert begint om 12.30 uur en eindigt om 18.00 uur. Hoewel de middag voor iedereen toegankelijk is wil de organisatie vooral mantelzorgers en mensen die het Naoberzorginitiatief steunen uitnodigen. De entree is gratis.

Vanwege het slechte weer wat verwacht wordt is het kloostertuinconcert verplaatst van de kloostertuin naar MARTENS ASPERGES Mackayweg 2. Lees verder

Spiritueel Belevenement

Gepubliceerd op: 17-09-2018 14:00

Zaterdag 22 september vind er in de Gortmeule in Horst een spiritueel belevenement plaats. 
 
Tijdens deze dag, die duurt van 10 uur s'ochtends tot 5 uur s'middags, neem je deel aan diverse activiteiten. 
 
Er zijn lezingen over oa kosmosofie. Er is een meditatief live concert van Josananda en je kunt creatief bezig zijn tijdens intuïtief schilderen. 
 
Opgave is voor de gehele dag. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding info@ab-centrum.nl
Lees verder

Nationale Burendag

Gepubliceerd op: 15-09-2018 10:23

Zaterdag is weer de jaarlijkse burendag. Er wordt weer van alles georganiseerd door buren voor buren. 
 
Zo organiseert Wijkcomité de Risselt samen met enkele buurtbewoners en enkele medewerkers van Dichterbij een Burendag van 13.00 u – 17.00 u. De locatie is tussen de Deken Cremerstraat en de van Blitterswijckstraat bij het hoofdgebouw van Dichterbij in Horst. 
 
In wijk In de Riet aan de Vijverlaan wordt een z.g. Sociabank geplaatst. Deze is op verzoek van het Wijkcomité geproduceerd en het ontwerp is gemaakt door een bewoonster uit onze wijk. Om 11.00 uur wordt de bank  feestelijke onthult. 
 
Organiseert u ook iet in het kader van burendag? Laat het ons weten op redactie@reindonk.nl 
Lees verder

Gazonmaaier races Lottum

Gepubliceerd op: 18-09-2018 11:00

Het Gazonmaaier race Team Lottum rijdt al jaren mee in het Nederlands Kampioenschap Gazonmaaier racen. Vanaf 1999 houden wij ook ieder jaar een eigen wedstrijd in of in de nabijheid van Lottum. Dit jaar dus voor de 20e keer. Het GT Lottum team heeft besloten om te stoppen met het organiseren van een jaarlijkse eigen wedstrijd. Het is als kleine vereniging steeds moeilijker om een heel evenement zelfstandig rond te krijgen.

Op zaterdag 22 september houden wij onze laatste race op het circuit gelegen aan de Stokterweg in Lottum. Dit is ook tevens de finale van het N.K. Gazonmaaier racen 2018 De eerste manches zullen vanaf 13.00 uur verreden worden. In de pauze en tussen de manches door een optreden van de band Human People. 's Avonds in de tent de prijsuitreiking voor het Nederlands Kampioenschap met aansluitend een optreden van de Lottumse band Thei en de Vetkup 5.

Op zondag zal er vanaf 12.00 uur nog een damesrace verreden worden en zullen er sprintwedstrijden plaatsvinden. Op zondag is de entree gratis.
Lees verder

Peelmuseum America

Gepubliceerd op: 19-09-2018 10:00

Op zondag 23 september is het open zondag. U kunt dan een kijkje komen nemen onder begeleiding van een gids. We zijn open van 13.30 uur tot 16.30 uur. De gids kan u veel vertellen over het werken en leven in en bij de peel. U kunt een plaggenhut bekijken net zoals een schaapskooi en de hut van Rowwen Heze mag je zeker niet overslaan. Komt u dus even gezellig bij ons kijken op de Griendtsveenseweg 69 in America.
Lees verder

Meer Agenda

© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)