Menu

Twitter feed Reindonk

Agenda


Filteren op datum:
        

Tradionele veilingklok demonstratie

Gepubliceerd op: 17-08-2017 10:53

Op zondagmiddag 20 augustus wordt in Museum de Locht speciaal voor kinderen de traditionele veilingklok gedemonstreerd.
Lees verder

King B op Zomerpodium

Gepubliceerd op: 15-08-2017 19:44

Zondag 20 augustus staan vier geroutineerde musici onder de naam King B - voorheen Blueskitchen - op het Zomerpodium van Cambrinus. Met bluesrock als gezamenlijke liefhebberij.
Lees verder

WaaRomney festival in Meterik

Gepubliceerd op: 14-08-2017 10:27

Op de kruising Speulhofsbaan – Americaanseweg in Meterik staat een van de mooiste bouwwerken van Horst aan de Maas: een romneyloods, een loods in de vorm van een liggende halve cilinder. De loods staat leeg. Dat wil zeggen: tot 21 augustus, vanaf die dag wordt ze geschikt gemaakt voor de productie van pallets. 
 
Waarom zou je dan niet op zondag 20 augustus een éénmiddags mini kunstfestivalletje in en rondom de loods organiseren? Nu het nog kan, ook al zitten er tussen het ontstaan van het idee en de uitvoering ervan slechts tien dagen? Ja, waarom niet eigenlijk? WaaRomney dus! 

Van lichtobjecten tot verhalen en van houten beelden tot billboards: je vindt het op WaaRomney. Je kunt er onder meer terecht voor teken- en schilderkunst, video, sculpturen, installaties, fotografie, muziek en performance. 
 
WaaRomney vindt op zondagmiddag 20 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur plaats in en rondom de romneyloods aan de Speulhofsbaan 34 in Meterik. De entree is gratis, al is een vrijwillige bijdrage van harte welkom. Een hapje en een drankje zijn verkrijgbaar in het tegenover de loods gelegen café Ôs Kruuspunt, waar ook kan worden geparkeerd en waar die middag óók schilderijen te zien en te koop zijn.
Lees verder

Mariafeesten Tienray

Gepubliceerd op: 08-08-2017 20:11

140 jaar geleden kreeg Tienray van Paus Pius IX de eretitel 'Klein-Lourdes'. In augustus vinden in de bedevaartsplaats de jaarlijkse Mariafeesten plaats. Dit jaar in het kader van 140 jaar Klein-Lourdes.
Lees verder

Excursie Nationaal Park de Maasduinen

Gepubliceerd op: 07-08-2017 15:20

In nationaal Park De Maasduinen heeft een excursie georganiseerd.  Het Bergerbos herbergt een afwisselende natuur met heidevelden, bosgebieden, stuifzand en ven complexen.
Lees verder

Meer Agenda

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)