Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

All in the family fietstocht

13 juni 2019

Het evenement vindt plaats op 23 juni 2019

Op zondag 23 juni wordt in het kader van Horst aan de Maas 800 - in samenwerking met TWC Oranje – dwars door de gemeente Horst aan de Maas een grote dorpenverbindende fietstocht georganiseerd die je anders naar de omgeving laat kijken.

Onder de naam ‘All in the Family’ zijn verschillende routes uitgezet, variërend van een tocht van ruim 60 kilometer, die alle kernen van Horst aan de Maas aandoet, tot een route van 32 kilometer. De routes zijn duidelijk bewegwijzerd en uiteraard zijn inkortingen op eigen initiatief mogelijk.

Tussen 10.00 uur-14.00 uur kan op drie locaties in de gemeente worden ingeschreven bij openluchtmuseum de Locht in Melderslo, Peelmuseum in America en Kruisweide in Sevenum. Thuisbasis is de Locht in Melderslo, waar ook de prijzen van de gratis loterij afgehaald kunnen worden van 14.30 – 17.00 uur.

Deelnemers krijgen een uitgebreide routebeschrijving en fruit mee voor onderweg. Voor pechgevallen tijdens de tocht is een materiaalwagen aanwezig. Behalve veel mooie plekken in onze gemeente doet de tocht ook enkele evenementen aan die op hetzelfde moment plaatsvinden. Zo is er in Lottum de Dag van de Roos, worden er in Meerlo oude films over de eigen kern vertoond en heeft Modelvliegclub Apollo in Horst een open dag.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)