Menu

Twitter feed Reindonk

  • Wittenhorst vrouwen verliezen wedstrijd in eerste helft bit.ly/2GFbdzx

All-inn eet- en speelparadijs bij De Schatberg

18 maart 2017

Op recreatiepark De Schatberg in Sevenum komt een overdekt recreatiecentrum met twee overdekte speeltuinen en elf restaurants. De nieuwe toeristische trekpleister wordt dit najaar geopend.

Het zogenaamde Family Entertainment Center Sevenum moet jaarlijks zo'n 250.000 bezoekers trekken, meldt De Limburger. In het hoogseizoen kunnen er inclusief oproepkrachten ongeveer tweehonderd mensen aan de slag.

Het mega-restaurant is volgens de formule van ABC Restaurant. Een soortgelijk restaurant ligt al in Velp. Bezoekers betalen bij binnenkomst een vaste prijs voor twee of drie uur onbeperkt eten en drinken, met uitzondering van alcoholische dranken.

Naast de restaurants komen er twee aparte overdekte speeltuinen. Eén van de Amerikaanse speelgoedgigant Mattel. Bekend van de populaire tv-series Thomas de Trein, Sam de Brandweerman en Wendy. Een soortgelijk themapark ligt in Liverpool.

Voor tieners heeft De Schatberg een eigen concept bedacht: The Portal Action House. Volgens De Limburger worden jongeren hier in een game-achtige omgeving via fysieke proeven (freerunnen, trampolinespringen, skateboarden) uitgedaagd een hoger niveau te halen.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)