Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Alverna Wijchen kansloos tegen Wittenhorst

19 mei 2017

De mannen van Wittenhorst 1 hebben een vliegende start gemaakt in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Op bezoek bij Alverna in Wijchen werd er met maar liefst 1-6 gewonnen van de Hoofdklasser.

De Horstenaren openden na 13 minuten via Denny Bongers de score nadat hij uit een corner van dichtbij binnen schoot. Ruim tien minuten later dacht Alverna een penalty te krijgen. De scheidsrechter besloot anders: schwalbe, gele kaart en uit de counter scoorde Michiel Hanssen de 0-2 voor Wittenhorst. Nog voordat er met de ogen geknipperd kon worden, tikte Cas van der Wal binnen namens Alverna: 1-2

Enkele minuten later scoorde Michiel Hanssen zijn tweede doelpunt van de wedstrijd: 1-3. Alsof de weelde nog niet genoeg was scoorde Denny Bongers enkele minuten later het vierde Horster doelpunt: met een 1-4 tussenstand ging men de kleedlokalen opzoeken.

Nadat het in de tweede helft lang 1-4 bleef, sloeg Wittenhorst in het slotkwartier toe. Denny Bongers maakte zijn derde doelpunt, terwijl Jeffrey Spee ook een doelpunt mocht bijschrijven. De mannen van de na dit seizoen vertrekkende Jan Lauers konden hierdoor met zes doelpunten en drie punten in de tas terug naar Horst.

Wittenhorst speelt aankomende zondag om 14.30 uur op Sportpark Ter Horst haar enige thuiswedstrijd van deze ronde en wel tegen Edo HFC uit Haarlem.

foto: Amber Hagens.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)