Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Alzheimer Café Peel en Maas

6 maart 2017

Het evenement vindt plaats op 21 maart 2017

Alzheimer Café Peel en Maas is op dinsdag 21 maart geopend. Het thema voor de avond is 'Welke rol kan het Plattelandshoes vervullen in het verlichten van (zorg)taken van mantelzorgers?' Gastspreker is Annette van Lier, specialist ouderengeneeskunde en bestuurslid Plattelandshoes.

Het Alzheimer Café Peel en Maas vindt plaats in Gemeenschapshuis ‘t Erf, Kapelaan Nausstraat 5 in Egchel. Inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. De avond wordt uiterlijk 21.30 uur afgesloten. De toegang is gratis.

Of iemand nu bang is om dement te worden, onlangs heeft gehoord dat hij dementie heeft, zorgt voor iemand met dementie of er beroepshalve mee te maken heeft, iedereen is welkom. Het café is een maandelijkse ontmoetingsplek waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en openhartig over dementie en aanverwante thema’s kunnen praten.

Meer informatie via de avondcoördinator Alzheimer Café regio Peel en Maas, Piet Selen, 077-307 73 50.


© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)