Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

America


Filteren op datum:
        

In de steigers

Gepubliceerd op: 16-07-2019 12:06

Het is maandagavond als ik dit stukje tik. Of sterker nog; het is al bijna middernacht en ik kom zojuist uit een vruchtbaar en inspirerend overleg met de technische collega’s van Omroep Venlo en Omroep Reindonk. Een avond waar in gezamenlijkheid mooie lijnen zijn uitgezet voor de nieuwe omroep in Horst aan de Maas. Binnenkort zal Omroep Reindonk namelijk omgedoopt worden tot Omroep Horst aan de Maas. Precies volgens plan en de businesscase zoals die door een overtuigende meerderheid van de gemeenteraad op 12 februari jl. is omarmd.
Lees verder

Ernstig ongeval in America

Gepubliceerd op: 14-07-2018 21:41

Bij een eenzijdig ongeval op de Hofweg in America is zaterdagavond rond 19:00 uur een auto me daarin 3 personen tegen een boom geknald. Twee inzittenden raakten ernstig gewond, de bestuurder is na het ongeval gevlucht.

De brandweer heeft de twee inzittenden uit de auto kunnen halen. De twee slachtoffers zijn per ambulance en met een traumahelicopter naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is met grote inzet op zoek naar de bestuurder van de auto. De kans is groot dat hij bij de aanrijding ook gewond geraakt is.
 
UPDATE 21:45 uur: de chauffeur van de auto is door de politie aangetroffen in een naburig maisveld in Hegelsom. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.
Lees verder

Groen licht voor vernieuwing Het Beukenhofje

Gepubliceerd op: 20-06-2018 09:00

Stichting Het Beukenhofje pakt het dorpspark in America aan. De dierenweide wordt vernieuwd, de groenvoorziening en de speeltuin krijgen een opknapbeurt én de stichting wil het oude openluchttheater in ere herstellen.
Lees verder

Bestemmingsplan Grandorse

Gepubliceerd op: 28-05-2018 12:09

De commissie die moet adviseren over het bestemmingsplan van Grandorse vraagt om meer informatie. Zo willen ze van de gemeente meer weten over de verkeersveiligheid en de effecten op de leefomstandigheden van de das.
Er kunnen per jaar een kwart miljoen bezoekers naar de paarden evenementen komen kijken met mogelijke verkeer- en parkeerhinder en files.
Bovendien leven nu ook veel dassen op het terrein van Grandorse. Onduidelijk is hoe die dieren straks verder leven.
Lees verder

Afsluiting Peelheideweg America

Gepubliceerd op: 20-04-2018 10:18

In verband met werkzaamheden is de Peelheideweg in America tussen de Lorbaan en de ingang van Centre Parcs Limburgse Peel afgesloten voor alle verkeer van maandag 23 april 7.00 uur tot donderdag 26 april 17.00 uur.
Lees verder

Meer America

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)