Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

App de DJ!

Vanaf nu is het mogelijk om met de Reindonk app een (gratis) bericht te sturen naar de studio. Hiermee sta je direct in contact met de DJ die op dat moment programma maakt.

"We zijn continu bezig met het doorontwikkelen van onze online applicaties", vertelt Geert Versleijen, redacteur Nieuwe Media van Omroep Reindonk. "Met de mogelijkheid om met je smartphone of tablet rechtstreeks een app'je te versturen naar de DJ's in de studio zijn we vooruitstrevend en vrij uniek als lokale omroep in Nederland."

Foto of audio
Bij het versturen van een app'je is het ook mogelijk om foto of audio mee te sturen. Versleijen: "En dat werkt heel eenvoudig door op het microfoontje of de camera te klikken. Daarmee kunnen we heel interactief bezig zijn met de luisteraars van Reindonk."

Categorieën
Ook nieuw in de vernieuwde Reindonk app is dat het nieuws uit Horst aan de Maas onderverdeeld is in categorieën. "Daarmee kunnen we de lezer nog beter voorzien van het nieuws uit je eigen buurt." aldus Versleijen.

Stappenplan
1. Download de Reindonk app (voor Android en iOS)
2. Ga naar het tabblad Radio
3. Klik rechtsboven op App de DJ!
4. Vul het berichtje in
5. Klik op Verzenden

Download de Reindonk app en stuur ons een berichtje!


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)