Menu

Twitter feed Reindonk

Arriva en de Nijmeegse Vierdaagse

11 juli 2019

Arriva rijdt extra treinen tijdens Nijmeegse Vierdaagse(feesten) 2019


Tijdens de komende editie van Vierdaagse Nijmegen en de zomerfeesten rijdt Arriva van zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli met extra (nacht)treinen van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel. Deze treinen sluiten aan op de NS treinen vanuit Nijmegen. Van 16 juli tot en met 19 juli rijden er ook extra (nacht)treinen tussen Nijmegen-Venray.

Arriva roept reizigers op om, in verband met de verwachte drukte, voorafgaand aan de reis al te zorgen voor een geldig vervoerbewijs. Dit kan een e-ticket zijn of reizen op saldo met de OV-chipkaart. Zorg er in elk geval voor dat er voldoende saldo op je OV-chipkaart staat.

Reizigers die niet in het bezit zijn van een OV-chipkaart of niet in de gelegenheid zijn om vooraf een e-ticket aan te schaffen, worden geadviseerd om ruim op tijd op het station aanwezig te zijn in verband met een mogelijke wachtrij voor de kaartautomaat.

In verband met de grote drukte is het van 15 t/m 19 juli ook mogelijk om op de stations van Boxmeer en Cuijk, naast het kopen van een vervoerbewijs in de kaartautomaat, ook een vervoerbewijs aan te schaffen bij de balie. Dit kan iedere dag tot 21.00 uur.
LET OP: dit jaar is het niet mogelijk om in Venray op het station een kaartje aan de balie te kopen.

Station Arnhem Centraal en Station Nijmegen zijn voorzien van poortjes voor het betreden en het verlaten van het station. Die poortjes gaan alleen open als de reiziger in het bezit is van een geldig vervoersbewijs.

Op de website van Arriva is alle informatie te vinden voor de reis van en naar de Nijmeegse Vierdaagse met Arriva.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)