Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Belang van Risk Factory voor regio!

13 maart 2019

Partners van Risk Factory Limburg-Noord verbinden zich de komende vijf jaar aan dit belevingscentrum voor kinderen en senioren. Zij erkennen dat het beleven van scenario’s bij kan gaan dragen aan een gezondere en veiligere regio. Gisteren ondertekenden zij hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

De partners zijn (mede)verantwoordelijk voor de inhoud van de belevingsscenario’s, zodat deze het meeste effectief zijn. Daarnaast helpen zij bij de werving van vrijwilligers en leveren van materialen zoals voertuigen en uniformen.

Provincie Limburg, Ambulancezorg Limburg-Noord, Politie Limburg, Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg, Brandweer Limburg-Noord, GGD Limburg-Noord, Vincent van Gogh en Veiligheidsregio Limburg-Noord houden de vinger aan pols. Zij bespreken twee keer per jaar de voortgang van de Risk Factory. Naast hun inhoudelijke bijdragen kan er dankzij de subsidie van Provincie Limburg onderzoek gedaan worden naar het maatschappelijk rendement.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)