Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. Overdag is het uitgesproken zonnig en droog. 's Middags zonkracht 6. Het wordt met 28° zomers warm. Wind: O.N.O. 2 Bft

Bewegingsprofessor naar Melderslo

29 december 2017

Hoogleraar neuropsychologie en bewegingsprofessor Erik Scherder komt op 24 januari naar MFC De Zwingel in Melderslo. Scherder, onder andere bekend van zijn colleges bij DWDD University, geeft hier een lezing waarin hij ingaat op de vraag wat een fit brein doet voor gezond werken.

In zijn colleges koppelt de hoogleraar de wetenschap aan alledaagse voorbeelden uit de praktijk. Hij onderstreept hierin hoe belangrijk bewegen is voor een fit brein. In Melderslo zal hij het podium delen met voormalig gitarist van Postmen en Anouk Willem Philipsen. Een herseninfarct maakte een einde aan zijn muzikale carrière. De insteek van hem is: hoe maak je een succes van een nieuw leven?

De komst van Scherder en Philipsen wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Horst aan de Maas en De Gezondste Regio 2025. Er zijn nog tientallen plekken vrij. Aansluitend aan de lezing is er een interactief programma, waarin een dialoog wordt aangegaan met ambassadeurs van de Gezondste Regio 2025, samen met alle aanwezigen.

De lezing duurt van 16.00 tot 18.00 uur.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)