Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Bijzondere mensen op TV

In de gemeente Horst aan de Maas wonen ruim 43.000 bijzondere mensen. Reden voor programmamakers Guus Peeters, Paul Keltjens en Chrit Peeters om het format van het TV-programma 'Minse Zoë aas Geej en Ik' opnieuw leven in te blazen.

Paul Keltjens: "Voor onze eerste aflevering die woensdag 20 januari zal starten hebben we Dschero Khan bezocht. Hij is geadopteerd als zoon van een keizer in Mongolië maar vanwege de oorlog in Indonesië is opgevangen en vervolgens naar Horst aan de Maas is gekomen." Deze aflevering zal het nieuwe seizoen voor 'Minse Zoë aas Geej en Ik' nieuw leven in te blazen. 
 
"We gaan bijzondere afleveringen brengen zoals met kunstenaar Floor Hermans uit Meerlo, het Spuitenmuseum in Meterik", zo vertelt de programmamaker. "Bijzonder te melden is een gesprek dat we met de heer Cleeven uit Geijsteren hebben gevoerd. Hij woont in een oude pastorie en vertelde tijdens de opnamen bijzonder geboeid over het feit dat hij met een visgaard een konijn heeft gevangen."
 
Het TV-programma 'Minse Zoë aas Geej en Ik' zal vanaf 20 januari iedere veertien dagen te zien zijn op TV Reindonk. Het programma wordt uitgezonden om 12.00u, 18.00u, 22.00u en 00.00u en is ook te zien via het 'Uitzending Gemist'-kanaal van de streekzender.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)