Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Bob Vostermans lijsttrekker CDA Horst a.d. Maas

18 mei 2017

Tijdens de ledenvergadering van het CDA Horst aan de Maas is Bob Vostermans hernieuwd gekozen als lijsttrekker voor de raadsverkiezingen van maart 2018. Hij voerde de lijst eerder aan bij de vorige raadsverkiezingen van 2014.

Sinds drie jaar is Vostermans actief als Wethouder en Loco-burgemeester met in portefeuille Ruimte, Wonen, Regionale Economie en Sport. Binnen zijn bestuurlijke portefeuille heeft hij de afgelopen tijd o.a. zorg gedragen voor een vernieuwd woonbeleid.


Tijdens de ledenvergadering op woensdag 17 mei is hij dus hernoemd tot lijsttrekker en beoogd wethouder voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Mocht hij na de verkiezingen opnieuw worden gekozen als wethouder gaat hij met een zelfde elan de komende vier jaar daar invulling aan te geven. 'Ik ben trots dat ik opnieuw het vertrouwen heb gekregen van de CDA-leden om de eervolle taak van lijsttrekker te vervullen. Deze wil ik graag met veel energie en enthousiasme invullen' aldus Vostermans .

De CDA-kandidatenlijst wordt vastgesteld in de ledenvergadering van 9 november 2017.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)