Menu

Twitter feed Reindonk

Bram van Lierop naar NK Bloemsierkunst

19 september 2016

Bram van Lierop uit Meterik zal op 8 oktober meedoen aan het NK Bloemsierkunst voor junioren. De bloemist zal strijden tegen elf andere aanstormende talenten. Het strijdtoneel, Kasteel Groeneveld in Baarn, wordt omgetoverd tot een ware schoonheid van bloemen en planten. En natuurlijk hoopt Bram er vandoor te gaan met de eerste plek: "Want dan mag ik volgend jaar ook meedoen aan het EK voor junioren!"

Bram Rijkers werkzaam bij de Vereniging Bloemist Winkeliers en verantwoordelijk voor de organisatie: "Op de 8e oktober wordt er van de finalisten verwacht dat ze maar liefst drie creaties gaan maken. Twee opdrachten krijgen ze ter plekke uitgereikt, de derde opdracht mag thuis worden voorbereid. De gemaakte werkstukken worden beoordeeld door een professionele jury. De bloemist met de hoogste score wordt winnaar van deze prestigieuze vakwedstrijd en mag Nederland in 2017 vertegenwoordigen bij het EK".

Bloemist Bram: "Tijdens de wedstrijd kan ik laten zien wie ik ben en wat ik kan. Ik ben alleen al trots op de gedachte, dat ik eigenlijk tussen de jonge toppers hoor. Mijn motto voor mijn 2de NK is back to the nature en een beetje kitch.."
Iedereen is van harte welkom Bram aan te moedigen.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)