Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Broekhuizen


Filteren op datum:
        

VVD kieslijst vastgesteld

Gepubliceerd op: 01-12-2017 14:58

De leden van de VVD Horst aan de Maas hebben de kieslijst voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Al eerder werd bekend gemaakt dat Peter Elbers lijsttrekker is en Theo Douven lijstduwer.
Lees verder

Bomenkap Ooijenseweg en uiterwaard

Gepubliceerd op: 22-11-2017 14:21

Aannemerscombinatie Mooder Maas start vanaf 4 december met de kap van de bomen langs de Ooijenseweg en in de uiterwaard bij Ooijen. De komende jaren worden tal van maatregelen uitgevoerd om het gebied tussen Broekhuizen en Geijsteren te beschermen tegen hoogwater.
Lees verder

Wegen afgesloten voor Ooijen-Wanssum

Gepubliceerd op: 12-11-2017 13:32

Voor de start van gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum worden vanaf morgen een aantal wegen in de uiterwaard van Wanssum en bij Blitterswijck afgesloten. De afsluiting is noodzakelijk voor een veilige aanleg van de hoogwatergeulen en de uitstroom van de Oude Maasarm.

De Haalweide, Leigraafweg en Veldweg in Wanssum en Wijnhoverhofweg in Blitterswijck gaan dicht. Na de gebiedsontwikkeling worden deze wegen tevens geschrapt als openbare wegen.

Volgens de projectontwikkelaar is het gebied door de aanleg van recreatieve routestructuren na de herinrichting wel meer dan nu toegankelijk voor fietsers en wandelaars.

Het gebied rondom de Maas tussen Ooijen en Wanssum wordt de komende jaren heringericht om hoogwaterproblematiek te voorkomen.
Lees verder

St. Nicolaas succesvol op LBM Concertconcours

Gepubliceerd op: 23-10-2017 14:39

Fanfare St Nicolaas uit Broekhuizen heeft de hoogste score behaald tijdens het jaarlijkse bondsconcours van de Limburgse Bond Van Muziekgezelschappen (LBM). Het gezelschap kreeg negentig punten en dat is een eerste prijs met promotie en lof der jury.
Lees verder

Laatste gratis Mini Koerier

Gepubliceerd op: 20-10-2017 15:47

Inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst krijgen deze week voor de laatste keer De Mini Koerier gratis in de brievenbus. Het mededelingenblad voor de Maasdorpen wordt per november alleen nog bezorgd bij abonnees.
Lees verder

Meer Broekhuizen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)