Menu

Twitter feed Reindonk

  • Melderslose KennedyMars stopt na 27 edities met wandel en fietsevenement bit.ly/2ytKx21

Broekhuizen


Filteren op datum:
        

Weer geen spelbreker voor BrokezeBruist

Gepubliceerd op: 08-09-2017 14:14

De derde editie van cultureel festival BrokezeBruist dit weekend gaat gewoon door. De organisatie vertrouwt erop dat de weersomstandigheden beter zullen zijn dan voorspeld.
Lees verder

Kermisattractie buiten gebruik

Gepubliceerd op: 05-09-2017 10:10

De attractie Crazy Calypso, waar op de kermis in Broekhuizen een ongeluk mee gebeurde, mag van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voorlopig niet worden gebruikt.
Lees verder

Getuigen gezocht van kermisongeluk Broekhuizen

Gepubliceerd op: 29-08-2017 08:44

Op de kermis in Broekhuizen zijn twee personen lichtgewond geraakt doordat een onderdeel van een kermisattractie afbrak. Het bakje van de Crazy Calypso werd tijdens de rit in volle vaart tegen een hek aan geslingerd.
Lees verder

Mini Koerier terug in Broekhuizen en Broekhuizenvorst.

Gepubliceerd op: 05-08-2017 16:12

De Mini-Koerier, later de Koerier, valt binnenkort weer in de brievenbus bij de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Het laatste exemplaar van het dorpsblad rolde begin van dit jaar van de persen, nadat uitgever Adfold door omstandigheden moest stoppen.

Een door de Dorpsraad en Stichting het Brouwershuis opgezet initiatief gaat vanaf 24 augustus het dorpsblad, onder de vertrouwde naam 'Mini-koerier', om de twee weken op donderdag uitgeven.
Lees verder

Certificaten voor huisartsenposten

Gepubliceerd op: 26-07-2017 13:24

Drie huisartsenposten in Horst aan de Maas hebben het certificaat HaZo24 (Huisartsenzorg 24 uur) binnengehaald. Kronenberg, Zorghoes Horst en Broekhuizen-Lottum hebben hard gewerkt om zo de kwaliteit binnen hun huisartsenzorg te verbeteren.
Lees verder

Meer Broekhuizen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)