Menu

Twitter feed Reindonk

Broekhuizen


Filteren op datum:
        

Mini Koerier terug in Broekhuizen en Broekhuizenvorst.

Gepubliceerd op: 05-08-2017 16:12

De Mini-Koerier, later de Koerier, valt binnenkort weer in de brievenbus bij de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Het laatste exemplaar van het dorpsblad rolde begin van dit jaar van de persen, nadat uitgever Adfold door omstandigheden moest stoppen.

Een door de Dorpsraad en Stichting het Brouwershuis opgezet initiatief gaat vanaf 24 augustus het dorpsblad, onder de vertrouwde naam 'Mini-koerier', om de twee weken op donderdag uitgeven.
Lees verder

Certificaten voor huisartsenposten

Gepubliceerd op: 26-07-2017 13:24

Drie huisartsenposten in Horst aan de Maas hebben het certificaat HaZo24 (Huisartsenzorg 24 uur) binnengehaald. Kronenberg, Zorghoes Horst en Broekhuizen-Lottum hebben hard gewerkt om zo de kwaliteit binnen hun huisartsenzorg te verbeteren.
Lees verder

Zingend met het veer heen en weer

Gepubliceerd op: 02-07-2017 16:26

De Gemengde Zangvereniging Arcen (GZA) en het gemengd koor Con Brio uit Broekhuizen/Broekhuizenvorst zullen 13 juli ter afsluiting van het seizoen gezamenlijk een miniconcert geven. De Maas en de veerpont zijn hierbij de verbindende factoren.
Lees verder

Drums & Roses viert jubileum met tour

Gepubliceerd op: 23-06-2017 09:04

Ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van Drums & Roses maakt de groep aanstaande zondag (25 juni) een muzikale tour door de gemeente. De slagwerkgroep uit Lottum geeft korte optredens op vier locaties.
Lees verder

Internationale Maasfietsroute officieel geopend

Gepubliceerd op: 22-06-2017 15:30

De internationale fietsroute langs de Maas, La Meuse-à-Vélo, is officieel geopend. De totale fietsroute telt meer dan duizend kilometer aan bewegwijzerde wegen, van de bron tot de monding. De route loopt ook door Horst aan de Maas.
Lees verder

Meer Broekhuizen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)