Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Broekhuizen


Filteren op datum:
        

Maasoever bij Broekhuizen op instorten

Gepubliceerd op: 17-05-2017 11:26

Een deel van de Maasoever in de Broekhuizerweerd is aan het afbrokkelen. Volgens de dorpsraad Broekhuizen/Broekhuizenvorst levert dit gevaarlijke situaties op voor wandelaars. Dat schrijft De Limburger.
Lees verder

Maashotel 'Leukste Restaurant 2017'

Gepubliceerd op: 11-05-2017 09:08

Het Maashotel in Broekhuizen is benoemd tot het Leukste Restaurant 2017 van Horst aan de Maas. Behalve het hoogste gemiddelde cijfer kreeg het restaurant ook de meeste stemmen.
Lees verder

Huijs krijgt plek in The Band

Gepubliceerd op: 07-04-2017 22:43

Lennart Huijs uit Broekhuizen heeft een plek bemachtigd in The Band. De inspanningen van de zanger werden tijdens de laatste liveshow van de talentenjacht beloond met een plaats in de uiteindelijke formatie.

Lennart, Jannes, Jelle en Laurens vormen vanaf nu een band die op tournee gaat. De 24-jarige Huijs maakte zijn status van favoriet waar en werd uitverkozen als een van de vier  zangers in de Nederlandstalige band.
Lees verder

Lennart Huijs naar finale The Band

Gepubliceerd op: 03-04-2017 11:13

Lennart Huijs heeft de finale bereikt van de talentenjacht The Band op Fox tv.

Vrijdagavond in de halve finale waren de nog overgebleven acht deelnemers eerst gekoppeld in duo's. Lennart zag zichzelf op het podium terug aan de zijde van Jannes.

Opnieuw kreeg Lennart veel lof van de jury. "Ik heb de lach op mijn gezicht" en "Ik bewonder je enorm", kreeg hij te horen. Waarna een plek in de finale geen enkel probleem meer was. En passant waren ook zijn concurrenten zeer lovend over Lennart.
Lees verder

Bewoners Broekhuizen eigenaar waterkering

Gepubliceerd op: 29-03-2017 10:21

Het was geen optie om Broekhuizen met een gewone dijk te beveiligen. Die zou het aanzicht en uitzicht van het Maasdorp aantasten. En daarom is met de bewoners gezocht naar een oplossing waarbij de woningen beschermd zijn en het woongenot en het dorpsgezicht overeind bleven. Resultaat is een oplossing waarbij de bewoners zelf eigenaar en beheerder zijn van de waterkering.

Samen met bewoners en horecabedrijven is gekozen voor een lagere kering, deels van glas, deels demontabel en precies aansluitend op tuinen en (horeca-)terrassen. De oplossing valt binnen het budget en voldoet aan de technische eisen en ruimtelijke kwaliteit.
Lees verder

Meer Broekhuizen

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)