Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 0° met lokaal kans op gladheid. Overdag bewolkt maar meest droog. Tegen en in de avond regen. Max. 4°. Wind: WZW 3

Broekhuizenvorst


Filteren op datum:
        

Pauselijke onderscheiding voor Riek Heuvelmans

Gepubliceerd op: 15-12-2017 15:32

Riek Heuvelmans-Thijssen heeft de pauselijke onderscheiding Pro Ecclesia et Pontifice (voor Kerk en Paus) ontvangen. Ze kreeg deze opgespeld door pastoor Ruud Verheggen in de parochiekerk van Broekhuizenvorst.
Lees verder

Drugswoning Broekhuizenvorst op slot

Gepubliceerd op: 29-11-2017 16:00

Burgemeester van Rooij van Horst aan de Maas heeft donderdag 23 november een woning aan de Ooijenseweg in Broekhuizenvorst gesloten. In deze woning werd eerder door de politie een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.
Lees verder

1e prijs fanfare Broekhuizenvorst & Ooyen

Gepubliceerd op: 26-11-2017 12:49

Op het Bondsconcours in theater De Schalm te Veldhoven heeft fanfare Broekhuizenvorst en Ooyen in de 3e divisie een mooie 1e prijs behaald. 
De concourswerken Adorina van Jacob de Haan en Concordia van Eric Swiggers werden door de jury beiden met 82 punten beoordeeld. 

Talrijk publiek en lovende reacties gezien de mooie uitvoering van de beide stukken.
Lees verder

Bomenkap Ooijenseweg en uiterwaard

Gepubliceerd op: 22-11-2017 14:21

Aannemerscombinatie Mooder Maas start vanaf 4 december met de kap van de bomen langs de Ooijenseweg en in de uiterwaard bij Ooijen. De komende jaren worden tal van maatregelen uitgevoerd om het gebied tussen Broekhuizen en Geijsteren te beschermen tegen hoogwater.
Lees verder

Wegen afgesloten voor Ooijen-Wanssum

Gepubliceerd op: 12-11-2017 13:32

Voor de start van gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum worden vanaf morgen een aantal wegen in de uiterwaard van Wanssum en bij Blitterswijck afgesloten. De afsluiting is noodzakelijk voor een veilige aanleg van de hoogwatergeulen en de uitstroom van de Oude Maasarm.

De Haalweide, Leigraafweg en Veldweg in Wanssum en Wijnhoverhofweg in Blitterswijck gaan dicht. Na de gebiedsontwikkeling worden deze wegen tevens geschrapt als openbare wegen.

Volgens de projectontwikkelaar is het gebied door de aanleg van recreatieve routestructuren na de herinrichting wel meer dan nu toegankelijk voor fietsers en wandelaars.

Het gebied rondom de Maas tussen Ooijen en Wanssum wordt de komende jaren heringericht om hoogwaterproblematiek te voorkomen.
Lees verder

Meer Broekhuizenvorst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)