Menu

Twitter feed Reindonk

Broekhuizenvorst


Filteren op datum:
        

Bijzonder Chinees bezoek voor Broekhuizenvorst

Gepubliceerd op: 11-08-2017 12:25

De Chinese bisschoppen Mgr. Ma Yinglin van het bisdom Kunming en Mgr. Meng Qinglu, bisschop van Hohhot, brengen zaterdag 19 augustus een bezoek aan de Gedenkkapel van Mgr. Schraven en gezellen in Broekhuizenvorst. In oktober is het 80 jaar geleden dat bisschop Schraven vanwege zijn verdediging van vrouwen door het Japanse leger levend op de brandstapel werd geworpen als wraak om zijn daad van verzet.
Lees verder

Mini Koerier terug in Broekhuizen en Broekhuizenvorst.

Gepubliceerd op: 05-08-2017 16:12

De Mini-Koerier, later de Koerier, valt binnenkort weer in de brievenbus bij de inwoners van Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Het laatste exemplaar van het dorpsblad rolde begin van dit jaar van de persen, nadat uitgever Adfold door omstandigheden moest stoppen.

Een door de Dorpsraad en Stichting het Brouwershuis opgezet initiatief gaat vanaf 24 augustus het dorpsblad, onder de vertrouwde naam 'Mini-koerier', om de twee weken op donderdag uitgeven.
Lees verder

Certificaten voor huisartsenposten

Gepubliceerd op: 26-07-2017 13:24

Drie huisartsenposten in Horst aan de Maas hebben het certificaat HaZo24 (Huisartsenzorg 24 uur) binnengehaald. Kronenberg, Zorghoes Horst en Broekhuizen-Lottum hebben hard gewerkt om zo de kwaliteit binnen hun huisartsenzorg te verbeteren.
Lees verder

Internationale Maasfietsroute officieel geopend

Gepubliceerd op: 22-06-2017 15:30

De internationale fietsroute langs de Maas, La Meuse-à-Vélo, is officieel geopend. De totale fietsroute telt meer dan duizend kilometer aan bewegwijzerde wegen, van de bron tot de monding. De route loopt ook door Horst aan de Maas.
Lees verder

Finn Timmermans 27e op eerste EK triatlon

Gepubliceerd op: 17-06-2017 18:56

Finn Timmermans heeft in het Oostenrijkse Kitzbühel de 27e plaats gepakt bij de junioren op het EK triatlon (korte afstand). De atleet uit Arcen finishte in een tijd van 55 minuten en 46 seconden.
Lees verder

Meer Broekhuizenvorst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)