Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

Broekhuizenvorst


Filteren op datum:
        

Volleybalsters uit Broekhuizenvorst en Meerlo pakken titel

Gepubliceerd op: 19-03-2017 20:08

Volleybalsters Stephanie van Dijck uit Broekhuizenvorst en Emma Jenneskens uit Meerlo zijn er met hun club Peelpush in geslaagd de nationale titel te veroveren bij de jeugd.

Het landskampioenschap voor A-jeugd werd zaterdag afgewerkt in Omnisport Apeldoorn. De beste 64 jeugdteams van ons land streden daar om de prijzen.

In de eerste wedstrijd in de poulefase werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Voltena. Daarna won Peelpush van VC Zwolle en Devoko. In de kruisfinale was Peelpush met 2-0 te sterk voor Rivo Rijssen.

In de finale werd Voltena uit het Westbrabantse Werkendam met 2-1 geklopt. De eerste set ging naar Voltena. Set twee en drie waren voor Peelpush: 25-21 en 15-5.

De 18-jarige Stephanie van Dijck is bezig aan haar tweede seizoen bij het belofteteam van eredivisionist Peelpush uit Meijel. De 1.81 meter lange spelverdeelster speelde daarvoor bij Set Up in Meerlo. De 17-jarige Emma Jenneskens speelt voor het eerste jaar bij Peelpush. Ook zij komt van Set Up.
 
foto: Peelpush
Lees verder

Adfold Broekhuizen stopt activiteiten

Gepubliceerd op: 02-02-2017 08:09

Adfold Media is gestopt met haar uitgevers en drukwerk activiteiten.

Het bedrijf in Broekhuizenvorst gaf onder andere wekelijks dorpsbladen uit in Broekhuizen/Broekhuizenvorst en Hegelsom. Deze activiteiten zijn beëindigd. Het Heagelsums bledje Hegelsom is in eigen beheer verder gegaan. Contact en opdrachten zijn mogelijk via onderstaande adressen. Voor het dorpsblad voor Broekhuizen en Broekhuizenvorst is voor zo ver bekend geen alternatief.
Lees verder

Prins Pim en Prinses Isabel bij de Kreyepoëtjes

Gepubliceerd op: 31-01-2017 15:01

Pim Hesen en Isabel van Lin zijn uitgeroepen tot het nieuwe jeugdprinsenpaar van Jeugdcarnavalsvereniging de Kreyepoëtjes.

Daarnaast zijn Rik Lijnders en Jonna Hesen het kinderboerenbruidspaar van 2017 bij de jonge carnavalsvierders uit Broekhuizen en Broekhuizenvorst. 

Op carnavalsmaandag 27 februari zullen zij in de onecht worden verbonden. Aansluitend houdt het jeugdgezelschap receptie in BMV de Schakel te Broekhuizenvorst.
Lees verder

Bezwaar buurt tegen plannen Kasteel Ooijen

Gepubliceerd op: 02-12-2016 20:07

Omwonenden en natuurwerkgroepen hebben kritiek op de uitbreidingsplannen van recreatiepark Kasteel Ooijen. Er liggen ideeën om de camping uit te breiden met een jachthaven met plaats voor 30 drijvende chalets en ruim 120 boten.

De inwoners van Ooijen vinden de plannen onaanvaardbaar en vinden dat de leefbaarheid wordt aangetast.
Dat komt door de arbeidsmigranten op de camping en de verkeersoverlast door de recreatieve mogelijkheden. Ook zouden er te weinig parkeerplaatsen zijn gepland, waardoor de verkeersoverlast alleen maar toeneemt.
Lees verder

Nico Freriks op basisschool Broekhuizenvorst

Gepubliceerd op: 01-12-2016 14:25

Nico Freriks, JOGG regisseur van de Gemeente Horst aan de Maas en ex-top volleyballer van het Nederlands team, heeft vrijdag 25 november een bezoek gebracht aan groep 7/8 van basisschool de Schakel in Broekhuizenvorst. 

Hij liet aan de kinderen de boeken laten zien die hij vroeger zelf graag las, en de boeken die hij tegenwoordig graag leest. 

Als afsluiting gaf hij een beweegactiviteit in de vorm van een volleybaltraining aan de kinderen.
Lees verder

Meer Broekhuizenvorst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)