Menu

Twitter feed Reindonk

  • Jörgen Raymann en Erik van Muiswinkel in ’t Gasthoes in Horst bit.ly/2qkioET

Broekhuizenvorst


Filteren op datum:
        

Dag van de Bouw in Broekhuizenvorst goed bezocht

Gepubliceerd op: 22-05-2017 15:02

Ruim tweehonderd geïnteresseerden hebben zaterdag een bezoek gebracht aan de onderzoekssleuf in de uiterwaarde bij Broekhuizenvorst. Tijdens de Dag van de Bouw was de uitvoeringslocatie van project Ooijen-Wanssum voor iedereen vrij toegankelijk.
Lees verder

Lintje voor Mientje Drissen-Cremers

Gepubliceerd op: 28-04-2017 11:47

De lintjesregen van woensdag is nog maar net geweest en Kees van Rooij moet opnieuw opdraven om zijn plicht als burgervader te vervullen. Vrijdagochtend reikte Van Rooij Mientje Drissen-Cremers uit Broekhuizenvorst de Koninklijke Onderscheiding uit in Nieuw Bergen.
Lees verder

Oerlemans verkoopt fabriek Broekhuizenvorst

Gepubliceerd op: 28-04-2017 10:57

Oerlemans Foods heeft zijn aardappeldivisie, inclusief fabriek in Broekhuizenvorst, verkocht aan aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer. Dat meldt 1Limburg vanochtend.
Lees verder

Volleybalsters uit Broekhuizenvorst en Meerlo pakken titel

Gepubliceerd op: 19-03-2017 20:08

Volleybalsters Stephanie van Dijck uit Broekhuizenvorst en Emma Jenneskens uit Meerlo zijn er met hun club Peelpush in geslaagd de nationale titel te veroveren bij de jeugd.

Het landskampioenschap voor A-jeugd werd zaterdag afgewerkt in Omnisport Apeldoorn. De beste 64 jeugdteams van ons land streden daar om de prijzen.

In de eerste wedstrijd in de poulefase werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Voltena. Daarna won Peelpush van VC Zwolle en Devoko. In de kruisfinale was Peelpush met 2-0 te sterk voor Rivo Rijssen.

In de finale werd Voltena uit het Westbrabantse Werkendam met 2-1 geklopt. De eerste set ging naar Voltena. Set twee en drie waren voor Peelpush: 25-21 en 15-5.

De 18-jarige Stephanie van Dijck is bezig aan haar tweede seizoen bij het belofteteam van eredivisionist Peelpush uit Meijel. De 1.81 meter lange spelverdeelster speelde daarvoor bij Set Up in Meerlo. De 17-jarige Emma Jenneskens speelt voor het eerste jaar bij Peelpush. Ook zij komt van Set Up.
 
foto: Peelpush
Lees verder

Adfold Broekhuizen stopt activiteiten

Gepubliceerd op: 02-02-2017 08:09

Adfold Media is gestopt met haar uitgevers en drukwerk activiteiten.

Het bedrijf in Broekhuizenvorst gaf onder andere wekelijks dorpsbladen uit in Broekhuizen/Broekhuizenvorst en Hegelsom. Deze activiteiten zijn beëindigd. Het Heagelsums bledje Hegelsom is in eigen beheer verder gegaan. Contact en opdrachten zijn mogelijk via onderstaande adressen. Voor het dorpsblad voor Broekhuizen en Broekhuizenvorst is voor zo ver bekend geen alternatief.
Lees verder

Meer Broekhuizenvorst

© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)