Menu

Twitter feed Reindonk

Cadeau van SOS Meerlo-Wanssum

3 januari 2019

SOS Meerlo-Wanssum wil bij gelegenheid van het 25-jarig jubileum alle schoolklassen een bijzonder cadeau aanbieden in de vorm van een bezoek aan het Wereldpaviljoen in Steyl. Omdat Meerlo-Wanssum is opgegaan in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray is besloten om alle scholen in deze twee gemeenten te betrekken in deze jubileumactie. In totaal kunnen zo’n 240 klassen van dit aanbod gebruik maken. Bovendien heeft SOS Meerlo-Wanssum besloten om de uitbreiding van het Wereldpaviljoen met een inleef atelier Ghana te honoreren met € 10.000.

Het Wereldpaviljoen Steyl is ontstaan uit de koker van SOS Meerlo-Wanssum. Doel is om kinderen kennis te laten maken met andere culturen op een zodanige beleving wijze dat ze bagage meekrijgen voor wereldburgerschap. Het educatief programma van het Wereldpaviljoen sluit een op een aan bij de visie van SOS Meerlo-Wanssum en het curriculum van het basisonderwijs.

Het Wereldpaviljoen heeft programma’s ontwikkeld voor alle klassen: van groep 1 tot en met groep 8. Voor een korte uitleg verwijzen wij u naar de bijlage en de website www.wereldpaviljoen.com. Een bezoek duurt ongeveer 2,5 uur.


Foto’s: sfeerbeelden vanuit het Wereldpaviljoen. (foto Zebrastudio/Egon Notermans. )


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)