Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Café Reindonk draait favoriete Top 3

Café Reindonk draait uw favoriete top 3…
… en nodigt u uit voor een bezoek op zaterdagmorgen, als u bereid bent 10 euro te sponsoren voor een geweldig goed doel:
Leerlingen van het Blariacumcollege en een aantal docenten gaan in de zomer van 2016 een indrukwekkende reis naar Thailand en Cambodja maken, in samenwerking met de Stichting Global Exploration. Deze stichting organiseert stages voor jongeren in “derde” wereld landen met als doel Nederlandse jongeren in contact te brengen met andere culturen. Niet met lege handen reizen is het streven. Geld inzamelen om schooltjes, weeshuizen en verbandposten op te zetten in arme onherbergzame gebieden. Zelf zien dat het bijeengebrachte sponsorgeld goed besteed wordt.

Eén van die leerlingen is Sascha Knorr. Ook zij moet een flink sponsorbedrag bijeen zien te krijgen. Samen met haar vader, presentator Paul Knorr van het zaterdagochtendprogramma ‘Café Reindonk’, heeft zij een leuke actie bedacht: u als luisteraar kunt uw leukste, mooiste, swingendste en ontroerendste 3 liedjes aanvragen  via cafe@reindonk.nl en voor 10 euro worden ze alle drie achter elkaar gedraaid in het programma. Bovendien mag u, als u dat leuk vindt, de plaatjes zelf in de studio komen aankondigen. U krijgt dan tevens een korte rondleiding.
Begin 2016 dus goed en vraag uw favoriete top 3 nu aan. De actie loopt t/m april.
Stuur een mail naar cafe@reindonk.nl met uw 3 titels, uw naam en adresgegevens en binnenkort hoort u uw eigen favoriete muziek op de radio.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)