Menu

Twitter feed Reindonk

Cardio Challenge voor Alpe d’HuZes

26 december 2018

Het evenement vindt plaats op 18 januari 2019

Ook zin om weer in beweging te komen na gezellige feestdagen? Doe dat dan samen met ons, je vrienden en familie op 18 en/of 19 januari tijdens de 24-uurs Challenge van Team Fysiomotion in Panningen! Je steunt ons voor de Alpe d’HuZes 2019.

Van 19.00 u op vrijdag tot 19.00 u op zaterdag gaan wij met jouw hulp proberen om alle cardioapparaten, respectievelijk 5 loopbanden - 1 roeier - 2 crosstrainers en 4 fietsen, non-stop draaiende te houden… . Samen willen we het verschil gaan maken door zoveel mogelijk geld op te halen voor baanbrekend, hoogwaardig en relevant kankeronderzoek. Voor een half uur bewegen doneer je € 15,- aan het goede doel en voor 1 uur bewegen € 25,-.

Tevens is tijdens onze 24-uurs Cardio Challenge de kick off van onze cake-actie i.s.m. Bakkerij Broekmans, beter bekend als de Cake Off! Speciaal ter ere van het Alpe d’Huzes avontuur lanceert Bakkerij Broekmans een warme winterse cake. Deze is na de Cake Off in alle winkels van de bakkerij te koop. Van de opbrengsten gaat een mooi deel naar team Fysiomotion als ‘stevige duw in de rug’ op weg naar 6 juni 2019

Schrijf je snel in via www.teamfysiomotion.nl want vol = vol


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)