Menu

Twitter feed Reindonk

  • Nog meer jubilarissen in Horst aan de Maas, want onlangs zijn onderscheidingen uitgereikt bij Schutterij St. Jan bit.ly/2nzrGgy

CD-presentatie Stef Classens in Paradiso

20 maart 2017

Het evenement vindt plaats op 23 maart 2017

De Veulenaar Stef Classens presenteert op zondag 26 maart met zijn band Handed zijn nieuwe CD. Hij doet dit in Paradiso Amsterdam.

Door het televisieprogramma 'De Beste Singer Songwriter van Nederland' te winnen, kreeg hij landelijke bekendheid, en heeft Stef een aantal shows mét band gedaan. Met bandleden Bram Doreleijers en Ferry Lagendijk ging hij de studio in, en met de hulp van producer Wouter Budé kregen de door Stef geschreven nummers een soort van 'donkerder randje'.

Stef treedt met zijn band 'Handed' op donderdag 23 maart om 19:00 uur akoestisch op bij Sounds in Venlo. Hoewel de CD van HANDED een dag later uitkomt, is de plaat daar als primeur te koop. Het optreden in Venlo begint om 19:00 uur.

Handed gaat samen met de Belgische band Amongster op tour door Nederland, en treedt onder andere op in Amsterdam, Rotterdam, Heerlen, Zwolle, en Den Haag. Voor de exacte tourdata zie www.handedmusic.com.


© 2017 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)