Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Certificaten voor huisartsenposten

26 juli 2017

Drie huisartsenposten in Horst aan de Maas hebben het certificaat HaZo24 (Huisartsenzorg 24 uur) binnengehaald. Kronenberg, Zorghoes Horst en Broekhuizen-Lottum hebben hard gewerkt om zo de kwaliteit binnen hun huisartsenzorg te verbeteren.

Anouk de Swart van huisartsenpost Broekhuizen-Lottum heeft hier anderhalf jaar lang ook aan gewerkt: "De patiënt staat nu veel meer centraal. Er wordt bijvoorbeeld beter rekening gehouden met de afhandeling van klachten en de tevredenheid van de patiënt. Maar ook de zorg zelf wordt beter afgestemd." Zo heeft de Swart onder andere protocollen geschreven, een BHV cursus gevolgd, de interne communicatie verbeterd.
Maar ook het hele team van de huisartsenpost is er actief mee bezig geweest. "Ook met de beide huisartsen heb ik veel overleg gehad en zijn we uiteindelijk tot dit mooie resultaat gekomen", aldus een trotse de Swart.

Dit certificaat wordt landelijk uitgereikt om zo de kwaliteit van de huisartsenzorg in Nederland op eenzelfde peil te krijgen.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)