Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 13°. Overdag zonnige perioden en stapelwolken. Tegen de avond vanuit het Z.W. enkele regen- of onweersbuien. Max. 26°. Wind: O 2-3

Club-kampioenschappen Judo in Sevenum

20 maart 2017

Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen bij judoclub Jigoro Kano in Sevenum streden zondag 19 maart zo’n 100 judoka’s in de leeftijd van 4 tot 50 jaar voor de felbegeerde prijzen en de titel clubkampioen 2017. Ook waren er demonstraties van de ouder-kind judogroep. Het is een groep waarbij een ouder met een kind tussen 3 en 6 jaar wekelijks de judomat betreden om spelenderwijs de beginselen van judo te leren.

Tijdens de prijsuitreiking werden bekers uitgereikt. Maar de grote wisselbeker, die wordt verloot onder alle judoka’s die al hun wedstrijden met een maximale score wonnen, viel dit jaar in handen van de 8-jarige Tijn Sneeuw. Hij magt zich dit jaar 'Ultieme Clubkampioen 2017' noemen.

De prijs voor beste judoka op basis van inzet, groei en aanwezigheid werd uitgereikt aan de 11-jarige Pieter Geurts. Siem Hoex mocht de 'Pechprijs' in ontvangst nemen: de 10-jarige judoka kon een he tijd niet judoën door een sleutelbeen blessure.

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging was alvast een deel van het jubileumboek te bekijken: het boek wordt binnenkort uitgebracht wordt. Het boek is via voorverkoop te bestellen door een mail te sturen naar info@judoclubsevenum.nl.

Meer foto's en alle uitslagen kunt u vinden op de Facebook pagina van Judoclub Jigoro Kano Sevenum.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)