Menu

Twitter feed Reindonk

CMV-regiokampioenschappen volley

22 mei 2019

Aan het eind van elk seizoen organiseert de Nederlandse Volleybalbond het CMV-regiokampioenschap. Tijdens dit kampioenschap strijden de beste teams uit Regio Zuid om de titel regiokampioen. Ook VC Set Up uit Meerlo deed weer mee met twee talentvolle teams.

De meiden van N4 1 waren gespannen. Voor hen was het de eerste keer maar al gauw verdween die spanning toen ze de eerste wedstrijden wonnen. Ze werden eerste in hun poule en wonnen ook de kwartfinale. In de halve finale speelden ze tegen Peelpush N4 2 uit Meijel (regiokampioen). Een bekende tegenstander tegen wie het altijd spannend opgaat. Na gelijkstand werd in de verlenging verloren. De laatste wedstrijd om de 3e plaats tegen Minerva uit Drunen werd wel overtuigend gewonnen.

Ook de meiden van N6 1 speelden om een finaleplaats en alweer tegen De Flamingo’s uit Gennep. Ze verloren helaas nipt. De laatste wedstrijd om de 3e plaats tegen Vollan uit Langeboom werd verloren ondanks aanmoediging door de meiden van Peelpush N6 1 (ook regiokampioen). N6 1 werd daardoor vierde.

Dikke thumbs up zijn er voor de coaches en trainers die dat mogelijk maken en als je dan verder bedenkt; de ouders, vrijwilligers, het bestuur, sponsoren, vrienden, … wow. ‘Gaat je V-hart van gloeien!


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)