Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 14°. Overdag zonnige perioden, afgewisseld door wat stapelwolken of sluierbewolking. Het blijft droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Concert in Lottum

11 juli 2019

Het evenement vindt plaats op 21 juli 2019

Op zondag 21 juli om 16:00 uur vindt er in de kerk van Lottum een orgelconcert plaats door de organist Hayo Boerema. De toegang is gratis, wel kan een vrije gave gegeven worden. Bij de ingang van de kerk wordt een programmaboekje uitgereikt.

 

Hij is organist van de Sint Laurenskerk in Rotterdam en docent improvisatie aan de Codarts Hogeschool in Rotterdam. Het concert wordt opgeluisterd door Trompettist Maurice van Dijk en bassist Bram Trouwborst.

Maurice van Dijk is als vaste trompettist werkzaam bij Stichting Ars Musica. Hij speelde in vele tv-programma’s, in diverse landen en hij werkt samen met bekende Nederlandse artiesten.

Bram Trouwborst studeerde muziek in Tilburg en in Basel, Zwitserland. Hij wordt regelmatig gevraagd als solist in oratoria en (Bach)-cantates.

Het afwisselende programma bevat werken van onder andere Bach, Händel, César Franck en Jean Langlais waarin het orgel zowel solistisch als in diverse combinaties tot klinken komt. Daarnaast uiteraard een improvisatie van de organist zelf. Hayo Boerema wil het orgel toegankelijk maken voor een breed publiek.

Hoewel de muzikanten boven op het oksaal bezig zijn, zijn de handelingen te volgen op een groot scherm voor in de kerk.

© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)