Menu

Twitter feed Reindonk

  • Deborah Jackson winnares 1.45m ranking EC de Peelbergen bit.ly/2WKXzYo

Crowdfunding ‘Geef je instrument DOOR!’ gelanceerd

25 mei 2019

Vrijdag 24 mei werd tijdens de jaarlijkse DOOR!dag bij Adams Muziekcentrale te Ittervoort de crowdfund campagne ‘Geef je instrument DOOR!’ officieel gelanceerd door Guido Dieteren. Middels deze actie wordt de komende weken via het crowdfund platform www.voordekunst.nl geld ingezameld voor muziekinstrumentenpakketten op Limburgse scholen. Een belangrijke stap om in 2020 alle schoolkinderen in Limburg structureel muziekonderwijs te kunnen geven, want dat is het doel van DOOR! Masterplan Muziekonderwijs Limburg.

DOOR! wil scholen de beste omstandigheden bieden en het hen zo eenvoudig mogelijk maken om het 2020-doel te bereiken. Om dit te bereiken hebben scholen het juiste materiaal nodig: muziekinstrumenten. En daar is de crowdfund campagne ‘Geef je instrument DOOR!’ voor. Iedereen die muziekonderwijs een warm hart toedraagt kan het project al steunen vanaf 10 euro. Er zijn allerlei leuke tegenprestaties voor donateurs, zoals gesigneerde posters, vermelding op de Wall of Fame, een exclusief kijkje achter de schermen bij Adams Muziekcentrale en kaartjes voor concerten van philharmonie zuidnederland en Guido's Orchestra.

De muziekinstrumentenpakketten worden samengesteld door Adams Muziekcentrale, hebben een waarde van €1000,- én zijn geschikt voor de meest gebruikte muziekmethoden. DOOR! biedt scholen deze muziekpakketten aan en na een jaar krijgt de school de kans om het pakket af te kopen voor de helft van de waarde (€500,-) of het pakket door te geven aan een andere school. Kopen twee scholen een pakket, dan maakt DOOR! weer een nieuw pakket voor een nieuwe school. Zo ontstaat een ware olievlek door de provincie.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)