Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Cultuur en muzikaliteit in Aan Tafel Met..

Het muzikale en culturele gehalte is hoog in de tweede aflevering van het nieuwe tv-praatprogramma Aan Tafel Met.. Arie Stas en Jan Duijf van het initiatief Horst aan de Maas 800 en muzikant en talentenjachtwinnaar Lennart Huijs zitten in de tweede uitzending aangeschoven bij onze presentator.

In het project Horst aan de Maas 800 wordt het 800-jarig bestaan van Horst aan de Maas gevierd via tal van activiteiten. Van 1 januari tot en met 31 december 2019 wordt er in alle 16 kernen van de gemeente stilgestaan bij 800 jaar Horst aan de Maas. Arie Stas en Jan Duijf praten enthousiast over de ideeën die zijn opgehaald bij de werkgroepen van het project.

Lennart Huijs won vorig jaar de Nederlands-Belgische talentenshow The Band. Met de andere winnaar vormde hij een band waarmee ook eigen muziek werd uitgebracht. Het succes bleef uit en nu richt Lennart zich weer op zijn band 30past7. Bij ons praat hij over het leven na de talentenjacht.

De tweede uitzending van Aan Tafel Met.. wordt woensdag 31 januari vanaf 17.10 uur uitgezonden op Reindonk-tv. Binnen Omroep Reindonk leefde al een tijdje de wens voor een nieuw praatprogramma op televisie, dat sinds het van de buis gaan van Aan tafel met Pieter ontbrak in de programmering. Toegejuicht door de omroepleiding besloot een groepje vrijwilligers eind 2017 de organisatie op zich te nemen. Een nieuwe, frisse groep mensen gaat nu, vooralsnog twee keer in de maand, zorgen voor levendige gesprekken aan tafel.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)