Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum 12 à 14°. Overdag is het opnieuw zonnig en droog met hooguit wat dunne sluierbewolking. Het wordt met 31° t… twitter.com/i/web/status/1…

Dagelijks actualiteiten uit Noord-Limburg op de radio

Iedere werkdag is in het radioprogramma ReindonkNu op zeven momenten aandacht voor actuele zaken die in Noord-Limburg spelen. ReindonkNU praat je bij over het laatste nieuws, verkeersinformatie, verenigingsnieuwtjes, agenda-tips en zo meer.
 
"We kiezen bewust voor een grote spreiding in ons nieuwsaanbod", zo vertelt directeur Pieter Janssen van Streekomroep Reindonk. "We hebben drie dag-blokken en één blok om terug te kijken."

Het radioprogramma ReindonkNU wordt dagelijks uitgezonden tussen 7.00 en 9.00 uur, 12.00 en 14.00 uur, 17.00 tot 19.00 uur en van 22.00 tot 23.00 uur. Zelf maak ik het blok tussen 12.00 en 13.00 uur", aldus Janssen. "Het leuke aan dit blok is dat het integraal wordt uitgezonden bij onze collega's in Gennep. In dit lunchblok haken we aan op thema's die eerder die dag 'wereldkundig' gemaakt zijn in onze regio, waarbij uiteraard de primaire focus ligt op Horst aan de Maas."
 
Het programma wordt door een aantal enthousiaste mensen gemaakt. "Radio is nogal anoniem, maar ik wil even stilstaan bij de mensen die voor de dagelijkse gang van zaken binnen dit actualiteitenblok zorgen", aldus Pieter Janssen. "Het programma wordt gemaakt door onder andere Roelie Arts, Amel Benali, Mireille van Mierlo, Linda Cox, Stephan Spreeuwenberg en Lei Spreeuwenberg."
 
We moeten vaak snel schakelen", zo vertelt Linda Cox. Zij is een van de bureauredactrices bij het radioprogramma. "Je moet toch dagelijks zorgen dat er meerdere items geregeld zijn die uitgezonden kunnen worden. De ene keer gaat het wat gemakkelijker dan de andere", zo vult ze aan. De redactie kan altijd tips gebruiken.  Graag zelfs",  aldus Linda.  Via redactie@reindonk.nl is alle info welkom."


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)