Menu

Twitter feed Reindonk

Dames Wittenhorst winnen van Heeze

1 oktober 2017

Het damesteam van Wittenhorst heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Het eveneens ongeslagen RKSV Heeze werd met 3-1 verslagen.

Net als vorige week, duurde het even voordat Wittenhorst in de wedstrijd kwam. Na een kwartier spelen kregen de gasten hun eerste corner, maar werden hier ook niet gevaarlijk uit. Daarna was het Wittenhorst wat het veldoverwicht had en dit om kon zetten in kansen. Een goed genomen vrije trap van Sanne Janssen miste doel, vanuit een corner schoot aanvoerster Judith Driessen over en een vrije trap van Kris Wijnhoven werd gered door de keepster.

Vlak voor rust kwam de thuisploeg toch op voorsprong. Uit een corner viel de bal in de kluts voor het doel. Michelle de Wit was alert en tikte de bal binnen: 1-0. In de blessuretijd van de eerste helft werd het ook nog 2-0. De Wit kopte de bal door en Janssen ronde koelbloedig af.

Direct na rust creëerde Heeze een kans, maar de bezoekers verzuimden te scoren. De counter die daarop volgde werd benut door de dames uit Horst. Na een mooie combinatie tussen Kris Wijnhoven en Sanne Janssen, is het Wijnhoven die de bal tegen de touwen schoot: 3-0. Daarna volgde een rommelige periode van beide teams, veel balverlies en weinig kansen. In de blessuretijd wist Heeze toch nog de eer te redden: 3-1.

Een goede overwinning, waarmee Wittenhorst naar de 2e plek klimt in de 3e klasse E.
Volgende week spelen ze in Monfort tegen ST SNA/MBC’13/EVV VR1. Zij zijn momenteel de hekkensluiter in deze klasse.

verslag en foto's: Wittenhorst


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)