Menu

Twitter feed Reindonk

De kansen van 'toegankelijk toerisme'?!

9 november 2018

Het evenement vindt plaats op 22 november 2018

Verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden, cultuurinstellingen, evenement organisatoren en andere toeristisch-recreatieve bedrijven in Noord- en Midden-Limburg zijn van harte uitgenodigd om op 22 of 28 november deel te nemen aan een bijeenkomst over ‘toegankelijk toerisme’. Een aantal toeristisch-recreatieve organisaties in de grensregio nodigt ondernemers en organisaties van harte uit om kennis te komen nemen van hoe de Duitse buren met dit thema - dat daar al langer in ontwikkeling is – omgaan.
Tijdens de bijeenkomsten geeft Wouter Schelvis, senior adviseur toegankelijkheid bij Zet, een toelichting op het thema. Aansluitend vindt een rondleiding plaats en kunnen de aanwezigen letterlijk ‘gluren bij de buren’.De bijeenkomst op donderdag 22 november vindt plaats in het Grafschafter Museum in Moers, die van woensdag 28 november in de Viller Mühle in Goch-Hommersum. Beide bijeenkomsten beginnen om 9.30 uur en duren tot maximaal 12.00 uur. Deelname aan de bijeenkomsten is kosteloos. Het project ‘Toegankelijk toerisme’ wordt mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU).
Geïnteresseerden kunnen zich tot vrijdag 16 november aanstaande via e-mail info@rbtlandvancuijk.nl aanmelden, onder vermelding van de namen van de personen die deelnemen en de voorkeurslocatie.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)