Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

De laatste loodjes voor dj's Glaze Hoês

De laatste uren voor de drie dj's van Ut Glaze Hoês zijn aangebroken. Om 20.00 uur dinsdagavond zullen Peter Berghs, Sanne Scheepers en Martijn Berende uit het huis worden 'vrijgelaten' nadat ze vier dagen non-stop radio hebben gemaakt voor het goede doel.

Vrijdagavond werden ze opgesloten door burgemeester Kees van Rooij. In vier dagen tijd kwamen een heleboel gasten de drie dj's vergezellen in het huis met bijvoorbeeld live optredens. Stef Classens uit Veulen, de beste singer/sonwriter van Nederland 2014, bleef afgelopen nacht overnachten in het huis met veel live muziek. Eén van de hoogtepunten van de dj's.

Op de laatste dag zijn er traditioneel bedrijven en instellingen die een cheque komen brengen. Zo deed ook Horst aan de Maas, Natuurlijk Ondernemend dat en bracht een cheque van 500 euro mee. Ook Van Tilburg Installatietechniek uit Horst bracht een cheque van 500 euro die het bedrijf en personeelsvereniging bijelkaar hadden gedoneerd.
 
Om 20.00 uur komen de dj's uit het huis, daarna zal ook het voorlopige eindbedrag van de actie bekend worden gemaakt. Het bedrag komt ten goede aan de stichting Vrienden van Hospice Horst a/d Maas.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)