Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

De Sevewaeg op 15 in Cafe Top 100

6 november 2017

De Sevewaeg in Sevenum staat dit jaar op de vijftiende plaats in de Café Top 100. De Morgenstond in Griendtsveen staat niet meer bij de bovenste honderd.

De Sevewaeg is al sinds de eerste editie in de jaarlijkse lijst die wordt samengesteld door vakblad Misset Horeca te vinden. Vorig jaar stond het Sevenumse horecacentrum op plaats 33.

De jury is enthousiast over het pand en de gastvrijheid. “We worden gastvrij geholpen. Kundig en snel. Ton Heesen is een goede en ervaren ondernemer die duidelijk energie steekt in het opleiden van zijn personeel. Dat laat dan ook geen steken vallen deze middag.”

Er staat maar één Limburgs café hoger in de lijst, De Klep in Venlo op plaats acht. Ook Hergberg de Morgenstond in Griendtsveen was in de race voor een plaats bij de bovenste honderd. Eerder maakte Misset Horeca bekend dat de Morgenstond bij de beste 125 cafés van Nederland hoorde. De herberg die vorig jaar de 59ste plaats pakte viel dit jaar dus uiteindelijk buiten de top 100. Deze zomer werd de Morgenstond nog door dagblad De Limburger verkozen tot beste terras van Limburg.

De Café Top 100 werd maandagavond in Studio 21 in Hilversum gepresenteerd. Winnaar werd De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)