Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 13°. Overdag is het zonnig en droog. Er staat een matig briesje uit het N.O. De aangevoerde lucht is e… twitter.com/i/web/status/1…

De toekomst van binnensportaccommodaties

9 juni 2019

Ruim 150 inwoners hebben meegedacht over de toekomst van de binnensport in hun dorp of wijk. De bezetting van de binnensportaccommodaties is niet overal goed en (gym)zalen voldoen soms niet meer aan de huidige normen. Daarnaast spelen er een aantal ontwikkelingen in de gemeente, zoals fusies van verenigingen en de druk op de accommodaties in de wintermaanden. Daarom is er nagedacht over oplossingen, samen met de gebruikers. Dit heeft geleid tot een breed gedragen visie. Deze legt het college nu voor aan de raad, die daar 3 juli over besluit.

Uitgangspunten in deze visie zijn; accommodaties zijn toekomstgericht, sluiten aan bij de vraag en zijn goed bereikbaar. Gezamenlijk vinden we het ook belangrijk dat er in elk dorp, op wat voor manier dan ook, gesport kan worden.

De stukken worden 3 juli besproken in de gemeenteraad. Bij akkoord worden de voorkeursscenario’s, die u kunt teruglezen  op de gemeentepagina, uitgewerkt in concrete plannen en worden deze opnieuw aan de raad voorgelegd.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)