Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum ± 1° met lokaal vorst a/d grond. Ook kans op een nevel- of mistbank. Overdag zonnig en droog. Max. 14°. Wind: OZO 2 Bft.

De Vlaskop maakt zich op voor jubileum

10 oktober 2017

Carnavalsvereniging De Vlaskop uit Melderslo maakt zich op voor het 5x11 jarig jubileum. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november wordt dit gevierd in MFC De Zwingel.

Vanaf 11 november is er bij museum de Locht een expositie van 5x11 jaar carnaval te zien. Bij de opening wordt ook de jubileumspeld gepresenteerd aan de leden van Cv De Vlaskop.

Het feestweekend start op vrijdag met een avond voor de jeugd in De Zwingel. Er zijn dan optredens van onder andere DJ Thijs, Hitmaestro en Dansado & de Feestneger. Op zaterdagavond is het feest voor de volwassenen, daarbij zijn ook alle carnavalsverenigingen uit Horst aan de Maas uitgenodigd. Tevens wordt die avond het carnavalsseizoen geopend met aansluitend muziek van de Carnavalsband.nl.

Op zondag wordt een dorpsbrunch georganiseerd met muzikale ondersteuning van muziekvereniging Eendracht uit Melderslo, De Breethaler en Da Ma Zoeë.


© 2018 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)