Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

De Wekkerradio genomineerd voor omroep award

Het radioprogramma De Wekkerradio van Omroep Reindonk is genomineerd voor een Lokale Omroep Award. Dat heeft de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) donderdag bekend gemaakt.

De Wekkerradio, gemaakt door Louis Vullings en Veronique Klaassen, is een populair radioprogramma dat elke zondag wordt uitgezonden op Radio Reindonk. Het dynamische duo zorgt er op hun eigen manier voor dat het programma goed gevuld wordt. In de loop van de ochtend worden ze bijgestaan door het telefoonteam, te weten Truus, Tiny en Truus voor het spelletje Bingogram.

Naast de Wekkerradio zijn nog vier radioprogramma's genomineerd in de categorie Radio: Popronde Live van Omroep Voorne (Hellevoetsluis), Wabbesch Wabbesch Kerstshow van OOG Radio (Groningen), OchtendMagazine van WOS Media (Midden Delfland, Westland, Maassluis) en 55 Plus Show van Skyline RTV (Uden, Veghel).

Op 6 juni, als afsluiting van de Week van de Lokale Omroep, zullen de winaars bekend worden gemaakt in Beeld en Geluid in Hilversum. Dan zal ook bekend worden gemaakt of Omroep Reindonk de lokale omroep van het jaar 2014 wordt.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)