Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 8° met hier en daar een nevel of mistbank. Overdag zonnig met enkele stapelwolken. Het blijft droog. M… twitter.com/i/web/status/1…

Debije overgenomen door bedrijfsleider

9 maart 2018

Zaal Debije in Hegelsom is overgenomen door Tinny Verhagen. Hij runde al als bedrijfsleider van het gemeenschapshuis de exploitatie, maar nu gaat Verhagen verder als zelfstandig ondernemer.

Verhagen wil Debije nog verder op de kaart zetten als dé plek voor ontmoeting in de directe omgeving. "Hegelsom is een actief dorp, waar vanalles georganiseerd wordt. Met mijn eigen horecabedrijf kan ik daar een hele mooie rol in vervullen.”

Ook de stichting Parochiehuis is bijzonder verheugd met deze nieuwe stap. Voorzitter Wim Keijsers: "Het beste van twee werelden blijft behouden: verenigingen kunnen ook in de toekomst hier terecht en Tinny krijgt nóg meer ruimte om te ondernemen."

Het gemeenschapshuis vervult een multifunctionele rol en is niet meer weg te denken uit de Hegelsomse samenleving. Naast een belangrijke uitvalsbasis voor de rijke verenigingscultuur van het dorp heeft Debije zich de laatste jaren ook nadrukkelijk ontwikkeld als een locatie voor feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

foto: Ondernemer Tinny Verhagen (links) en Voorzitter stichting Parochiehuis Wim Keijsers (rechts)


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)