Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Deelnemers Alpe d'Huzes beelden 666.666 uit

10 april 2016

Een team van maar liefst 240 fietsers en lopers staan op 1 en 2 juni van dit jaar aan de start van Alpe d’HuZes. De werving van sponsorgeld door de veehouderij voor dit evenement, verloopt voorspoedig. Dat bleek zaterdagmorgen tijdens een gezamenlijke training.

Daar beelden deze ochtend 100 deelnemers aan Alpe d'Huzes op een flink weiland pal naast veevoerfabriek Vitelia in Oirlo met een fietsersballet het bedrag van 666.666 euro uit. Dit getal staat symbool voor de tussenstand die afgelopen week gepasseerd is. De organisatie hoopt dat het eindbedrag op 2 juni uitkomt op het omgekeerde bedrag namelijk €999.999, - De jongste deelnemer uit de groep Bram van Bommel (10) uit Castenray gaf om 10:45 uur het startschot.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen om daarmee een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers op één dag 6 keer de legendarische Alpe d’Huez.

Ook Vitelia zal met eigen team van medewerkers uit zowel onze gemeente Horst aan de Maas als daarbuiten dit jaar fietsend of wandelend maximaal zes keer de legendarische berg Alpe d’Huez beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Dit team bestaat uit: Arjan Gussinklo, Dirk van Eerden, Emile Beurskens, Gerard Raedts, Hans Alaerds, Hendrik Maas, Marieke van Hout, Pascal Kleeven, Peter de Wit, Roel Groetelaers en Simon Poels o.l.v. teamcaptain Jan Nelissen


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)