Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 11°. In de ochtend zon, na de middag ook enkele stapelwolken. Op de meeste plaatsen blijft het droog.… twitter.com/i/web/status/1…

Dierenrubriek op radio en tv

Vanaf donderdag 25 juni start Omroep Reindonk in samenwerking met Dierenartsenpraktijk Horst een dierenrubriek op radio en televisie. Dierenarts Anoeska Heinemans zal wekelijks uitleg geven over zaken die bij huisdieren voorkomen.

"Het gebit van een konijn, voer voor ene hond of kat, tekenbeten, vlooien, het ingeven van pillen zijn enkele zaken die we aan het licht zullen brengen", zo geeft de dierenarts aan. "Omdat we van mening zijn dat we naast onze praktijk een maatschappelijke rol spelen in de gemeenschap in Horst aan de Maas werken we graag mee aan deze dierenrubriek", aldus Heinemans.
 
De dierenrubriek 'Dier & Zo' zal wekelijks op donderdag en vrijdag in het radioprogramma 'ReindonkNU' uitgezonden worden tussen 13.00 en 14.00 uur waarna over hetzelfde onderwerp een item op televisie op zaterdag en zondag te zien zal zijn om 12.00, 18.00, 20.00, 22.00 en 00.00 uur. Ook zal het item crossmediaal worden ingezet op internet en de sociale kanalen van Omroep Reindonk.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)