Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Dijkversterking te volgen via app

9 maart 2018

In Lottum zijn de resterende kapwerkzaamheden voor de dijkversterking van Lottum en Grubbenvorst gestart. De gemeente geeft aan dat het project te volgen is via de Bouwapp op de smartphone of tablet.

Met de BouwApp worden belangstellenden op de hoogte gehouden over de status van het project en de laatste ontwikkelingen. Tevens worden er foto's gedeeld over de werkzaamheden.

Mensen die vragen hebben over de dijkversterking in Grubbenvorst en Lottum kunnen sinds deze week terecht in het voormalige gemeentehuis van Grubbenvorst. Daar is iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een inloopspreekuur.

Waterschap Limburg is de opdrachtgever voor de dijkversterking Grubbenvorst-Lottum. Om te kunnen voldoen aan de geldende veiligheidsnorm is het noodzakelijk dat de dijken worden versterkt. Een deel van die versterking dient te worden gerealiseerd door het ophogen en verbreden van de bestaande dijken. Met het versterken van de dijken is Limburg veiliger voor hoogwater.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)