Menu

Twitter feed Reindonk

  • Minimum rond 9°. Overdag zijn er zonnige perioden afgewisseld door wat sluierbewolking of stapelwolken. Het blijft… twitter.com/i/web/status/1…

Dinnissen winnaar Ondernemersprijs 2017

24 november 2017

Henk Kuijpers, Wouter Kuijpers en Frans Bakker van Dinnissen BV in Sevenum hebben de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2017 gewonnen. Willeke Verdellen van Energetic Training mag zich Jonge Ondernemer 2017 noemen.

In een uitverkochte Merthal in Horst werden donderdagavond de prijzen op een geheel vernieuwde wijze uitgereikt.

De andere genomineerden voor de Ondernemersprijs waren dit jaar Frank Cornelissen, Matt Derkx, Jim Derkx en Rick Derkx van Limbraco International BV in Horst en René Francken van Montair Process Technology in Kronenberg. Op basis van vastgestelde criteria die passen bij het thema voor 2017, Internationaal Ondernemen, waren de drie genomineerden voorgedragen.

Winnaar Dinnissen Process Technology is ontwikkelaar van projecten en technieken voor de verwerking van poeders, korrels en granulaten voor bedrijven in de food, feed, farmacie en chemie.

Bij de ‘jonge ondernemers’ waren de andere genomineerden Ruud van Helden, Sjors Zanders en Bert Tilmans van IOTracker en Roel en Jules Francken van Opscheppers. Middels een pitch konden deze jonge ondernemers zich presenteren. Via een stemming van het publiek werd de Jonge Ondernemer 2017 gekozen. Die eer viel dus te beurt aan Willeke Verdellen. Met Energetic Training biedt zij uitdagende, toegankelijke en gevarieerde bokstrainingen aan waarbij plezier en veiligheid voorop staan.


© 2019 - Reindonk | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)